Tarot KortlekVälkommen till en läsning med tarotkort! Cosmic Johanna erbjuder tidsbokade sessioner på Studio Vildblomma. Även via SKYPE eller telefon. Bättre än Tarotlinjen!

Du kan välja mellan några olika kortlekar av Doreen Virtue‘s “änglakort” eller klassiska tarotkort. Även läggning av Doreen Virtue’s “änglakort” kan erbjudas och kanaliserade budskap av änglarna för dig!

Du har möjlighet att ställa dina egna frågor under en session eller få en överblick över ditt liv samt det kommande året! Erbjuder även läggningar som det keltiska korset och nio korts läggningar.

Cosmic Johanna arbetade under 2001-2002 på en känd tarotlinje och har många års erfarenhet av att använda sitt klärvoajanta sinne som medium och healer sedan år 2000. Gåvan är sedan födsel men utvecklats i vuxen ålder.

Alla priser kommer att gå upp från 1 November  2018.

De nya priserna är 30 min 450 kr 60 min 750 kr 90 min 1050 kr 120 min 1300 kr Klippkort 5 x 60 min 3100 kr

Gäller alla sessioner och behandlingar liksom Tarot läggnignar. Något billigare vid telefon sessioner -100 kr avdrag per valfri vald tid.

Varmt välkommen att höra av dig vid intresse för en Tarot läsning för att få en överblick framåt och stöd i din livssituation att se från ett psykologiskt perspektiv, som korten erbjuder. Tarot är kända över att spegla vårat psyke/själ och det undermedvetna. Genom att förstå dess mekanismer och påverkan kan vi få mer objektiv klarhet över hur vi kan hantera vissa utmaningar i livet och förbereda oss för kommande händelser!