Tarot KortlekVälkommen till en läsning med tarotkort! Cosmic Johanna erbjuder tidsbokade sessioner i Östergötland. Ibland i Stockholm.  Men främst via whatsup eller telefon.

“Bättre än Tarotlinjen!”

ERBJUDANDE UNDER NOVEMBER 30 min Tarot tolkning via telefon 300 kr

Du kan välja mellan några olika kortlekar av Doreen Virtue‘s “änglakort” eller klassiska tarotkort. Även läggning av Doreen Virtue’s “änglakort” kan erbjudas och kanaliserade budskap av änglarna för dig!

Du har möjlighet att ställa dina egna frågor under en session eller få en överblick över ditt liv samt det kommande året! Erbjuder även läggningar som det keltiska korset och nio korts läggningar.

Cosmic Johanna arbetade under 2001-2002 på en känd tarotlinje och har många års erfarenhet av att använda sitt klärvoajanta sinne som medium och healer sedan år 2000. Gåvan är sedan födsel men utvecklats i vuxen ålder.

Priser: 30 min 390 kr, 60 min 690 kr, 90 min 990 kr

Dessa priserna gäller även mediala läsningar sessioner och de olika behandlingarna. Fråga efter rabatt för studenter och pensionärer.

Varmt välkommen att höra av dig vid intresse för en Tarot läsning för att få en överblick framåt och stöd i din livssituation att se från ett psykologiskt perspektiv, som korten erbjuder. Tarot är kända över att spegla vårat psyke/själ och det undermedvetna. Genom att förstå dess mekanismer och påverkan kan vi få mer objektiv klarhet över hur vi kan hantera vissa utmaningar i livet och förbereda oss för kommande händelser!

Rekommenderar även en årskarta, ett kort för varje månad samt 2-4 kort för årets tema ger en fin överblick på året. Denna tar ca 30 min att lägga.