Spa Massage

Spa massage ger måbra hormoner

Healing massage är en helkroppsmassage med välgörande olja och samtal vid behov kring, vad spänningarna hör ihop med för utmaningar i ditt liv. Kroppen berättar vad som orsakar spänningar, om vi tonar in. Som healer i kombination med massage har jag förmågan att lyssna till de olika nyanser av kropp och själ som ständigt närvarar. Kroppen samlar på sig mycket och när det får komma till uttryck så hjälper det läkningsprocessen och kroppen kan lättare börja slappna av. Detta gör det lite mer spännande och originellt en sedvanlig klassisk massage. Jag berättar intuitiva budskap under massagen som hjälper kroppen att släppa taget om emotionellt bagage.

Spa massage och healing massage finns på många platser i Stockholm men just hos mig får du unika och intuitiva budskap under behandlingen.

Du kan boka spa massage eller healing massage mellan 30 min och 120 hos mig på Studio Vildblomma på Södermalm.

 

Priser:

390 kr – 30 min
690 kr – 60 min
990 kr – 90 min
1200 kr – 120 min

Nyhet! Nu kan du även boka en välgörande Regndropsmassage med 9 olika aroma oljor.  Avslutas med varma handukar, en skonsam massagemetod.

Samt hot stone massage, en spa massage med varma lava stenar. Dessa nyheter bokas 75 min för en kostnad av 750 kr.

– 90 kr rabatt vid ditt första besök samt alltid för studerande och pensionärer!

Det finns även klippkort att köpa då priset per behandling blir lägre!

Normalpris: 5 x 60 min = 2900 kr samt 2700 kr för studerande & pensionärer. inkl. signerad NEKTRA bok som är min debutroman. En filosofisk sci-fi roman om en flicka som kommer till planeten Nektra. KOm ut hösten 2012.

Klippkorten gäller alla mina behandlingar, även healing, regression och mediala läsningar samt tarotläsnignar. Dessa gäller 1 år och kan delas med familjemedlem/sambo.