Seanser är ett sätt att förmedla levande budskap från andra sidan och andra dimensioner i en grupp! Även privatbokningar och slutna sällskap kan bokas in på begäran. Kontakta i så fall Cosmic Johanna under kontakt på den här webbplatsen.

Om det är en stor grupp så försöker jag hinna med så många som möjligt men om det är en liten grupp så brukar de kanaliserade budskap deltas ut till alla personer som är delaktiga.

Det kan vara budskap från änglar, guider och anhöriga från andra sidan. Budskapen är ofta varma, humoristiska eller djupa, individuella eller något som berör flera i gruppen. Det händer att deltagare kan känna närvaro eller att musiken stannar eller något ramlar. Då har andarna velat visa sin närvaro i rummet. Kalla vindpustar eller någon som kittlar en på huvudet har också förkommit. Det har alltid varit en trygg och uppsluppen stämning även om vissa budskap kan vara känslosamma vid minnen som kommer upp. Du kan känna dig helt trygg som åskådare. Johanna har många års erfarenhet av att arbeta som medium och du kan även boka privata sittningar.

Seans & meditation med budskap från andra sidan på Studio Vildblomma

Kommande datum under 2018 18 juni, juli -augusti uppehåll, 5 september, 3 oktober, 12 november och återkommer kring december.

Tid: 18.00-19.30

Adress: Bondegatan 28, 1 tr ner vid entren. T-bana medborgarplatsen.

90min Pris: 250kr/ 200 kr rabatt för dig som är student, pensionär eller långtidsjukskriven.

Privatbokningar för Budskap från andra sidan/seanser och meditationer går att boka på Studio Vildblomma för grupper!

Priser från 1500kr för 90min inkl. fika!
Varmt välkommen!

Du kan även boka privata seans grupper och få ett erbjudande på faktura om du har företag och vill ha besök eller en möhippa. Kan även bokas med andra teman som meditation för grupper!

 

Seanser är ett sätt att lära känna det spirituella genom levande budskap!

Seanser är ett sätt att lära känna det spirituella genom levande budskap i grupp!