Inga tider bokade för kurser, men kan bokas privat vid intresse. Både i Stockholm och Östergötöland.

Reiki healing kurs enligt Usui Shiki Ryoho systemet från Japan.Du lär dig att arbeta med chakrabalansering och energier och att både ge healing åt sig själv såsom andra. Man börjar med att ge sig själv först för att sedan kunna arbeta med andra efter en period på ca 21 dagar. Du lär dig om människans inre energisystem, så kallad andens anatomi och chakran hur de påverkar hälsan. Du får lära dig, hur du kan förflytta energier och hela smärta i din kropp. Kursen aktiverar din kontakt med din intuition och du kan hjälpa andra människor i healing processer, och arbeta som healer efter en tid av egen praktisering.

Manual & Diplom fås efter utförandet av kursen.

Pris: 1990kr/1700kr inkl. Vegetarisk lunch & Örtte/Kaffe.

Efter kursen påbörjas en 21 -dagars period av chakrabalansering och förberedelse för att arbeta med healing. Övningar finns i manualen.

Anmälan i förskott krävs och en anmälningsavgift på 500 kr, resten vid kurdagen. Pga. förberedleser med mat, diplom och manual. Förskottbetalning på anmälningsavgift återbetalas endast mot sjukintyg.

Reiki II-distanshealing.

Nu endast vid intresse. Inga färdiga datum.

Att arbeta med distanshealing och att få kanaliserade budskap. Under kursen lär du dig hur du kan förbereda dig inför en ny typ av healingmetoder. Du kommer att kunna arbeta på distans när människor ber om din hjälp, eller om dina tjänster. Använd telefon, mejl eller skype. Ytterligare 2 nya Reiki symboler som du kan använda i utförandet av healing.

Manual & Diplom fås efter utförandet av kursen. Pris: 2900kr/2500kr
inkl. vegetarisk lunch och örtte/Kaffe.

Efter kursen påbörjas en 21 -dagars period av chakrabalansering och förberedelse för att arbeta med healing på egen hand.

Reiki healing händer

Johanna har 19 års erfarenhet med healing arbete och är reiki master sedan 2010.

Mer om Reiki kurser I, II & master:

Reiki I:

Fokus på att lära sig att arbeta med energier och att både ge healing åt sig själv såsom andra. Man börjar med att ge sig själv först för att sedan kunna arbeta med andra efter en tid med praktisering. Du lär dig om människans inre energisystem och chakran. Du får lära dig, hur du kan förflytta energier och hela smärta i din kropp. Reiki kursen aktiverar din kontakt med din intuition och du kan hjälpa andra människor i healing processer, och arbeta som Reiki healer efter en tid av egen praktisering.

Manual & Diplom fås efter utförandet av kursen.

Reiki II:

Fokus på att lära sig att arbeta med distanshealing och att få kanaliserade budskap.

Du kan ge healing genom kontakt i telefon eller brevledes, under kursen lär du dig hur du kan förbereda dig inför en ny typ av healingmetoder. Du kommer att kunna arbeta på distans när människor ber om din hjälp, eller om dina tjänster.

Du får tillgång till symboler som du kan använda i utförandet av healing.

Manual & Diplom fås efter utförandet av kursen.

Reiki master:

Fokus på att öppna Reiki kanalen ytterligare och få nya healing guider till ditt egna healingarbete. Du lär dig hur du ska kunna dela vidare denna lära och efter kursen har du rätt att själv ha kurser inom Reiki. Du får skriftliga dokument i vad som ska ingå i Reikiläran och hur du kan hålla i egna kurser.

För master kursen måste du först gå Reiki I & II och ha uppehåll mellan alla kurser för egen praktisering. Rekommenderas minst ett år efter steg två. Vid första kursdagen som är en heldag får du master initiering och teori, samt övningar i healing och meditation. Efter slutförd master kurs får du ett diplom som innebär att du gått alla tre steg inom Reiki läran och har rätt att hålla i egna kurser. Manual för detta ingår i kursen.
Vid intresse så skräddarsys ett masterprogram för dig!
Flera möten, ca 5-6 möten under en 4-6 månaders period då du ska delta i 1-2 REIKI kurser och se hur det går till samt få leda och öva på initieringarna.

Manual & diplom fås efter utförandet av kursen och du har allt du behöver för att kunna hålla i egna REIKI kurser.
Pris: 7900kr/7500kr inkl. moms.

Kan fås mot faktura för företagare. REIKI I & II kan delbetalas i två omgångar, varav minst 50% innan kursstart och resterande inom 30 dagar! REIKI master kan delbetalas enligt överenskommelse, diplom fås efter att hela kursen är betald och avslutad!

De lägre priserna är för dig som är student eller pensionär med intyg!
Du som gått kursen hos mig tidigare är alltid välkommen att repetera kursen kostnadsfritt när det blir kurser med betalande deltagare. Du som gått kursen hos någon annan REIKI master är välkommen att komma och repetera för 50% av kurspriset om du har med dig ditt diplom. Detta måste du meddela vid bokning. Du är varmt välkommen att höra av dig!

Reiki healing

Reiki healing kan även ges på distans med bra resultat.