Jag erbjuder energi behandlingar med grunden i “reiki healing” för att stödja kroppen och sinnets energiflöde och balans. Har goda erfarenheter av att en energibehandling ökar cirkulationen och hjälper kropp och sinne att återhämta sig och läka. Reiki healing fungerar utmärkt för att lindra värk, stress, depressioner, trötthet, förstoppning, magproblem och vid avgiftningsprocesser. En behandlig hjälper dig att komma i kontakt med din livsenergi, intutition och naturliga flöde. 

Chakrabalansering och auraläsning ingår i behandlingen för reiki healing. En energibehandling sitter i under ca 14 dagar, då kroppen och sinnet tillgodogör sig energipåfyllningen och integrerar energiflöde. Jag rekommenderar att hålla sig till en healer under dessa 14 dagar och inte blanda olika healingmetoder, då de lappar över varandra och det kan bli för mycket att processa på en gång för systemet. Det går bra att kombinera med andra typer av terapier under dessa 14 dagar, t.ex.. samtal eller massage.

Vid större besvär rekommenderar jag 3-5 besök under 3-6 månader. Det finns klippkort för bättre pris samt rabatt för studerande och pensionärer. Under behandlingen tar jag bort främmande energi från auran och ifall det finns negativ påverkan från andra människor så att du kan vara mer i din egen energi och det är inte ovanligt att jag ger med lite hemläxor så att du kan bibehålla en god balans.

En behandling avslutas alltid med ett kort samtal och summering kring hur det sett ut under behandlingen som en analys av chakran och hur du kan bemöta dina utmaningar, kring det som tar din energi eller skapar obalans, för att medvetandegöra hur du handskas med din grundenergi och vad du kan göra åt det. Det är inte ovanligt att det dyker upp arketypiska bilder, symboler, djur, färger eller andliga guider under en reiki behandling som ger en djupare kontakt med budskap kring ditt inre liv. Reiki är en gammal metod som härstammar från Japan, med ett holistiskt synsätt på hälsa, kropp & själ och hur de länkar ihop!

Du kan boka reiki healing från 30 min-120 min och det finns även möjlighet till en distansbehandling då du är hemma och vilar under den tidpunkt vi bokat, efteråt får du ett mejl kring healingens analys!

 

Mottagning: Måndag – Torsdag kl. 11:00-19.00 Torsdag plus en helg i månaden.

Adress: Bondegatan 28, Medborgarplatsen. Bokas genom mig!

 

Priser för en healingsession i Stockholm:

390 kr 30 min
690 kr 60 min
990 kr 90 min
1200 kr 120 min

Klippkort på valfria behandlingar 5 x 60 min = 2900 kr/2700kr för studerande & pensionärer. Giltigt 1 år från köpdatum.

Priser för distanshealing & e-postsvar eller skype med bokad tid:
300 kr 30 min
600 kr 60 min
900 kr 90 min

Alla priser kommer att gå upp från 1 November  2018.

De nya priserna är 30 min 450 kr 60 min 750 kr 90 min 1050 kr 120 min 1300 kr Klippkort 5 x 60 min 3100 kr

Gäller alla sessioner och behandlingar liksom Tarot läggnigar. Något billigare vid telefon sessioner -100 kr avdrag per valfri vald tid.

Du är varmt välkommen att höra av dig med frågor och funderingar för att undersöka ifall en healingbehandling kan vara något för dig!