Jag är en finsk kvinna med en del livserfarenhet. Jag har utforskat min kreativitet genom att måla, spela teater, sjunga och dansa samt att skriva genom olika uttryck som poesi, låttexter och kom ut med en debutroman år 2012 som heter NEKTRA, en folosofisk sci-fi roman på ca 300 s. Paranormala fenomen och esoterisk lära har alltid intresserat mig. Jag har lärt mig mycket genom självstudier och betraktelser genom egna erfarenheter. Jag har haft samtal med andra medier och terapeuter samt gått ett antal kurser och gjort regressioner för att städa och förstå mitt eget undermedvetna och dess processer. 

Jag har intresserat mig för filosofi, yoga och meditation. Om man inte förstår sitt undermedvetna eller sitt överjag, kan ingen beständig förändring ske. Det är min övertygelse och erfarenhet. Smeknamnet Cosmic Johanna kom till lekfullt med åtanke för att möta likasinnade inom områden för det kosmiska, existensiella och filosofiska. Har namnet som mitt alter ego och som författare & poet.

 

Utbildning

  • Reiki Healing studier i Stockholm. Jag började min första Reiki Kurs år 2000 och blev klar med den sista utbildningen inom Reiki under år 2010 och är numera Reiki Master.
  • Jag studerade Feng Shui på Molkoms Folkuniversitet under sommaren 2007.
  • Massage kurs 2007 i Åbo.
  • Jag gick på en skrivarutbildning på Skrivarakademin i Stockholm som var på heltid under år 2008-2010.
  • God erfarenhet av yoga och meditation, sedan 90- talet, som jag ser som en bra grund att stå på.
  • Jag återfick även kontakt med mitt inre barn, som gått förlorat under småbarnsperioden i mitt liv, genom en finsk man under år 2006-2008. Han kunde kommunicera och uttrycka sitt eget inre barn och vad det gjorde med honom. Dessa möten och min livserfarenhet blev grunden för mina kurser kring det inre barnet. Liksom regressioner och praktik  kring det inre barnet. Jag spelade även in en vägledd meditation med temat på cd.
  • Många timmars praktik och erfarenhet av att arbeta med energibehandlingar sedan år 2000 och det framkom tidigt, att jag även kan se och kommunicera med parallella världar.
  • Debutroman “NEKTRA”. Det var mest naturligt för mig att skriva inom genren fantasy/sci-fi. Det tog mig cirka 4 år att skriva och redigera min bok, som hade release hösten 2012. En mycket intressant process, eftersom ord påverkar och skapar oss på alla sätt!
  • Regndroppsmassage kurs 2016 i Stockholm. En lättare massage med eteriska oljor, är numera även återförsäljare för Young living oils.
  • Hot stone massage sommaren 2016 i Stockholm. Tidigare även genomgång i Helsingfors 2013. En avkopplande spa massage med varma lavastenar.

Vad är Klärvoajans?

Det klärvoajanta seendet handlar om att se in i flera dimensioner av vår existens. Med det klärvoajanta seendet kan man se in i framtiden eller i det förflutna. Det viktigaste är ändå alltid nuet! Jag gör inga profetior om framtiden utan fungerar mer som ett stöd på din livsresa och ger dig en karta kring dig själv och din livssituation! Men det händer att det öppnar sig små titthål till framtiden om det är någon du ska träffa eller få veta något av betydelse som du kan göra dig redo för.

“Min avsikt är att stödja människor i att vara i deras kraft, så att de kan möta livet med bättre förutsättningar. Jag vet precis, hur svårt livet kan vara för oss alla och hur det går att ändra på det!”

Jag ser mig själv som en mystiker som är öppen för alla livsåskådningar. Att mötas i hjärtat är det enda levande sättet. Det är genom möten i hjärtat som riktig kontakt kan uppstå , vilket jag strävar efter i alla möten. Du är välkommen att kontakta mig om du har några frågor eller vill träffa mig.

Välkommen till min Youtube blogg,

om mitt arbete och privata infall. Klicka på den blå länken. Inga redigeringar eller retuscheringar utan endast korta autentiska klipp.

Cosmic Johanna High vibe honest and raw heter kanalen.