En medial läsning inkl. Auraläsning för dina egna frågor kring hälsa, kärlek, relationer, arbete, utmaningar, möjligheter, gåvor mm. Med en medial läsning får du budskap från guider, änglar och andra sidan, även budskap från tidigare liv för den som är intresserad av detta. Dåtid, nutid och framtid vävs samman. Det går även att boka medial coachning specifikt för att komma vidare i ett livstema som känns som att det fastnat, tex karriären, studier, relationer , hälsa m.m.

Du får andliga nycklar och budskap i hur du kan vara stark inför de utmaningar du ställs inför?

Du får nya verktyg, perspektiv och förståelse för din livsresa under en medial konsultation. Meddela gärna det som är viktigt för dig att belysa under sessionen.

Boka Medial läsning med Cosmic Johanna som har 19 års erfarenhet av arbetet.

Dessa priser gäller för en mediala läsningar:

390 kr / 30 min
690 kr / 60 min
990 kr / 90 min
1 290 kr / 120min

Klippkort på valfria behandlingar 5 x 60 min pris 2900 kr.

Lägre priser för Medial vägledning genom SKYPE/telefon:
300kr 30min, 600kr 60min, 900kr 90min

Gäller alla sessioner och behandlingar liksom Tarot läggningar. Något billigare vid telefon sessioner .

Privata kurser för dig som vill få konkreta verktyg att öva upp din medialitet. Genom coachning och konkreta verktyg som du kan öva upp din intuition och medialitet genom. Hör av dig vid intresse, då bokas 3h som kostar 1555 kr eller 4h 2000 kr.

Medial läsning

Du är varmt välkommen att höra av dig med frågor och funderingar för att undersöka ifall en medial vägledning med Cosmic Johanna kan vara något för dig!

Boka en medial läsning för att få budskap från flera dimensioner genom tid och rum. Du får en själslig karta över din livsuppgift m.m.