En medial läsning inkl. Auraläsning för dina egna frågor kring hälsa, kärlek, relationer, arbete, utmaningar, möjligheter, gåvor mm. Med en medial läsning får du budskap från guider, änglar och andra sidan, även budskap från tidigare liv för den som är intresserad av detta. Dåtid, nutid och framtid vävs samman. Det går även att boka medial coachning specifikt för att komma vidare i ett livstema som känns som att det fastnat, tex karriären, studier, relationer , hälsa m.m.

Du får andliga nycklar och budskap i hur du kan vara stark inför de utmaningar du ställs inför?

ERBJUDANDE under November 60 min medial vägledning via telefon 600 kr

Du får nya verktyg, perspektiv och förståelse för din livsresa under en medial konsultation. Meddela gärna det som är viktigt för dig att belysa under sessionen.

Boka Medial läsning med Cosmic Johanna som har 20 års erfarenhet av arbetet.

Dessa priser gäller för en mediala läsningar:

390 kr / 30 min
690 kr / 60 min
990 kr / 90 min
1 290 kr / 120min

Samma priser för  behandlingar och Tarot läggningar.

Medium sedan födsel

Privata kurser för dig som vill få konkreta verktyg att öva upp din medialitet. Genom coachning och konkreta verktyg som du kan öva upp din intuition och medialitet genom. Hör av dig vid intresse, då bokas 3h som kostar 1555 kr eller 4h 2000 kr.

Du är varmt välkommen att höra av dig med frågor och funderingar för att undersöka ifall en medial vägledning med Cosmic Johanna kan vara något för dig!

Boka en medial läsning för att få budskap från flera dimensioner genom tid och rum. Du får en själslig karta över din livsuppgift m.m.