Jag erbjuder privata Feng shui kurser och hjälp att göra en baguan karta för dina behov, samt hembesök efter detta!
Mer information kommer upp inom kort. Du är välkommen att kontakta mig vid intresse för en Feng shui konsultation för ditt hem eller din arbetsplats!

Feng shui är en österländsk lära som i grunden handlar om att bli medveten om vad du omger dig med i ditt hem och på din arbetsplats, vikten ligger på renlighet, användbarhet, skönhet och kraftkällor samt hur olika färger och element påverkar oss och hur vi bjuder in livsenergin som kallas för chi! Jag har gått en utbildning i Feng shui på Molkoms folkhögskola 2007 och läst ett flertal böcker samt praktiserat enligt Feng shui i mitt eget hem sedan länge på grund av stort intresse för det österländska synsättet att ta hänsyn till färg och form samt hur allt omkring oss och inom oss påverkar oss antingen positivt eller negativt!

Att lära sig att organisera i sitt hem och kring sina saker ger en enorm tillfredsställelse och frigör kraft till annat!

“Det finns något speciellt i att känna till vad som finns i alla skrymslen och vrår i ditt hem, att allt har sin egen plats för sitt unika ändamål!”

Priset räknas utefter dina behov, i vilken omfång du vill arbeta med Feng Shui. Rabatt fås vid en större insats, detta kommer vi överens om vid planering!

Prisexempel: Konsultation eller på Skype Pris: 690 kr för 60 min, 990 kr för 90 min och 1290 kr för 120 min  & 1555 kr för 180 min/3 timmar.

Hembesök minst 1000 kr för att se kring din feng shui och ge perspektiv på vad som påverkar, samt se kring dina behov och hur du kan påverka dem genom feng shui dvs. förändringar i hemmet.  inkl. energi rening av hus/lägenhet. Plus resekostnad.

Du är varmt välkommen att höra av dig vid frågor och funderingar!