Föredrag & workshop kring temat ÄNGLAR är något som dyker upp regelbundet på de olika ställen som Cosmic Johanna besöker. Kurser och workshops kan vara kring att kontakta änglarna på olika sätt, exempelvis genom änglakort, pendel eller kanalisering.

Ängla workshop 

Inga datum bokade 2020

Grunderna i att vara en kanal för änglarnas närvaro och energi, genom olika övningar, du får både ge och ta emot under dagen med vägledning.

Vägledning för att skapa bättre kontakt med änglarna.

Du får lära dig att arbeta med änglakort och vara en kanal för budskap via änglarna och de högre dimensionerna.

Vanligt att änglarna får oss att bli fnissiga och komma i kontakt med djupare känslor med healingen. en ljus och lätt energi enligt många deltagare.

Endast Kontant betalning eller swish. Bokning i förväg uppskattas för planering av mat och dryck!

Sedan Johanna var barn har hon haft kontakt med änglar och andra sidan och hon delar gärna med sig av sina erfarenheter främst kring de fyra ärkeänglar som hon mest har egen erfarenhet av.

Hör av dig vid intresse individuellt och för grupper!

Erbjuder hembesök för mindre grupper eller till föreningar etc.

Kort presentation av dessa fyra ärkeänglar:

MIKAEL är en given ledare vars närvaro dyker upp då det behövs mod eller styrka att möta utmaningar som kan kännas överväldigande. Hans närvaro kännetecknas oftast av en blå eller lila färg och ibland kan det se ut som att han bär ett svärd. Det använder han för att påminna oss om att sanningen är som ett skarpt svärdsegg som banar väg och ger styrka att vara en ledare i våra liv. Med svärdet kapas illusionerna åt sidan symboliskt. Mikael dyker ofta upp kring kommunikationssvårigheter eller när halschakrat och det högre jagets/själens  röst håller på att utvecklas. Mikael kan leda oss in i den femte dimensionen där du är ledaren i ditt liv.

GABRIEL är en beskyddare, inspiratör och musa för dig som vill hitta ditt kreativa uttryck på ett högre plan när du vill uttrycka djupare delar av dig själv och din själ genom någon konstform. Hans färger är grön, röd och lite guldskimmer. En fantastisk lärare om du vill lära dig att kanalisera det kreativa och lära känna dig själv på djupet. Mycket helande upplevelse!

URIEL är en aktiverande ängel, som arbetar med förändringar i stort, det kan vara inför byte av arbete, livsriktning, vanor, livsväg, och han stödjer dig att hitta din plats i livet eller den väg som passar dig!

När han dyker upp kan det kännas som en hektisk period av förändring, men i slutändan blir det till det bättre! Hans färger är gul, vit och guld. Han arbetar även med förändringar i samhället och utrensning kring missbruksproblematik.

RAPHAEL är en healingängel som arbetar med att stödja människor med relationer, kring förlåtelse, försoning & svårigheter som kan uppstå människor emellan. Raphael arbetar även med hälsa och läkeprocesser. Hans färger är grön & rosa vilket är healingfärger och förknippas med hjärtat som är källan till alla relationer även den till oss själva!

Ängla workshop

Änglar talar till våra hjärtan via våra sinnen.