Tarot en livs karta

Många undrar hur det fungerar med Tarot läsningar, så jag gjorde en kort video med några kort för november eller då du tittar. Eftersom läsningen i videon inte är riktad till en person kan den användas som bro för den som tittar oavsett tidsperiod. Den innehåller inte heller någon specifik fråga som när man bokar en personlig läsning med mig. Då kan du välja om du vill ha klarhet och en inblick i framtiden inom relationer, personlig utveckling, hälsa, ekonomi eller arbete/karriär. Denna läsning i videon är mer för att presentera tre kortlekar som jag drar två kort var ur och delar med mig av vad korten representerar och kanske väcker de något i dig. Intention med Tarot är från början att kunna tolka vårt själsliv, vårt inre liv med allt vad det innebär av tankar, känslor, drömmar, rädslor och möjligheter samt hinder. Vissa har kallat tarot för själens spegel. Jag ser det även som en psykologisk karta över våra liv. Tarot innehåller mycket fina symboler och bilder som talar djupt till oss som arketyper, karaktärer och influenser som finns inneboende hos oss alla, men kommer till uttryck i olika perioder i livet beroende på vår egen utveckling och vart i livet vi befinner oss.

Dem som tolkar korten använder sin egen intuition och snappar upp impulser och tecken från bilderna i korten. Då de innehåller många detaljer kan ett kort ha lite olika innebörd för olika människor trots att de har ett grundtema som de representerar.

Den Stora arkanan i klassisk Tarot innefattar 22 kort av universiella principer och lagar som påvekrar oss och våra inre karaktärer och kvalitter genom arketyper som Narren, döden, Magikern och Den hängde tex. Genom dessa kort lär vi känna oss själva och våra relationer, om de representerar någon i ditt liv. Här finns potentialen som gror inom oss, ifall korten är uppochned, då finns det saker att arbeta på för att få upp kortet i rätt riktning så att säga. Som en möjlighet som representeras och vill bli erkänd av dig. När korten står åt rätt håll, sker utvecklingen i korten lättare framåt. Något som du lättare kan relatera till också. Det visar hur medveten du är om det som påverkar dig i vissa läggningar.

Den lilla arkadan i klassisk Tarot består av 56 kort där vi möter fyra olika sviter, bägare, svärd, stavar och pentagram som representerar Känslor, relationer, intuition, intellekt, tankar, kommunikation, hemmet, familjen, arbete, det praktiska, ekonomi, rikedomar, arbete. Dessa vägleder inom olika händelser och sker i livet och även möten med människor, relationer och arbetsplatser m.m kan dyka upp. Här hittar vi bla. drottningen och kungen samt olika karaktärer som representerar de olika sviterna i korten.

Jag ser budskap i visioner som korten öppnar upp men behöver egentligen inga kort för att kunna tyda visioner eller budskap med ett öppet tredje öga då jag varit medial sedan barndomen och har en medial farmor som förfader. Det fungerar minst lika bra på distans som i telefon som när man ses live. Har erfarenhet av arbete med Tarot och det mediala sedan år 2000, så kring 20 år numera. Under en period arbetade jag även för en tarot linje, men då de tog 20 kr i minuten så blev det ofta stressigt för de som ringde och även mig att leverera så fort. Blev mer prestation än att ge en helhetsupplevelse, då det handlar om att förmedla på rätt sätt också och få lyssnaren inbjuden i att ta emot budskapen som sedan förhoppningsvis växer till insikter hos lyssnaren. Precis som att läsa en bok eller se en film. Vilken behållning får du efteråt och vad väckte det i dig. Bekräftade det dig i din livsresa ? kanske gav det mod till att satsa på något? Mod att ta ställning i en fråga som som kom upp osv. Det spännande är ju vad du gör med informationen. Jag får ofta mejl eller meddelanden av kunder som hör av sig och berättar när något speciellt har inträffat som vi talat om under en Tarot session med mig. Det handlar ofta om möten, människor som väntat på att komma in i ditt liv, nya arbetsplatser, relationer, möjligheter. Alla hör ju inte av sig men det är alltid tacksamt med positiv respons då läsningarna gett hopp eller faktiskt haft en positiv påverkan om kraft att fortsätta då framtiden har något den vill erbjuda dig om du tar dig dit!

ERBJUDANDE under november 30 min Tarot läsning via telefon 300 kr

Som medium har man gåvan att se in i dåtid och framtid då man inte längre ser tiden linjär utan att den hänger ihop med de val vi gör idag. Så från ett mediums perspektiv så är den enda tiden vi kan leva i NU. Men nuet formar det vi upplever som framtid.

Jag erbjuder även mediala läsningar kring personlig utveckling och det spirituella, samt mediala coaching sessioner ifall du vill utvecklas inom ett visst område, läka relationer, få bättre självkänsla, satsa på karriären, inför löneförhandling, körkort, sluta röka, övervinna scenskräck och förverkliga dina DRÖMMAR etc.

Du kan även boka in coaching under en viss period, varannan vecka eller en gång i månaden, där jag följer upp kring din utveckling och du får uppgifter att jobba på hemma för att få resultat. Hör av dig vid intresse!