Högre frekvenser

Tänk om vi alla förstod mer om energilära och vad som får oss att må bra och dåligt. Hur energi påverkar oss. Eller hur vi konsumerar energi ? Hur högre frekvenser lyfter oss och lägre sänker oss. Vi har alltid möjlighet att välja vad vi ger oss in i. Den största lärdomen ligger i ett tydligt ja eller nej till olika erbjudanden och tillfällen som livet knuffar in oss i.

Klangskålar har en tendens att bryta igenom med högre frekvenser som påverkar vårt energifält och hjälper oss att höja oss själva så att vi lättare kan samla oss och mobilisera alla energi som strömmar genom vårt system. En människokropp är som ett levande kraftfält, vi kan gå på sparlåga eller ha högvolts energi som pulserar igenom vårt system beroende på hur vi tagit hand om oss själva. När vi har mycket blockeringar emotionellt mentalt eller fysiskt så blir det svårare för kroppen att kunna ta hand om all energi vi alstrar och kommer i kontakt med. Därför är det så viktigt att ibland underhålla med andliga renings kurer som fasta eller ren mat, meditation, avskildhet och tystnad för att nämna några exempel.

Vi behöver ibland tömma vårt system för att kunna fylla på med de högre frekvenserna och ta vara på effekterna som är inre frid, bliss och lycksalighet eller känslan av att lättare säga ja till livet och det vi möter.

När kropp och sinne är fullt med upplevelser, intryck, processer, trauman och obearbetade känslor, ångest och smärta då kan den inte vara mottaglig för att ta in mer även när det är något vackert och högfrekvent, något som du alltid längtat efter. Som att vara tillfreds med dig själv och din tillvaro i nuet.

Att rena sig och ta hand om sitt bagage och det du skapat i livet, är som att städa inom dig och omkring dig. Se på ditt hem och din källare eller andra områden där det kloggat igen med massa saker och bråte. Det är oftast en spegling av allt du samlat på dig även i det inre. Ju lättare bagage vi har när vi reser desto mer kan vi ta emot och förvalta. Det är lättare att säga ja när vi inte är överbelastade.

Hur ser det ut i ditt liv, inom dig och i ditt hem ? Vad kan du släppa taget om idag ?