Magiboden & flytten

I somras flyttade jag till Östergötland för att förverkliga en dröm jag haft i många år. Att leva nära naturen och öppna en liten bod med nytt och begagnat med Vintage kläder, smycken och skor samt konst, böcker och magiska ting som stenar och kristaller, stavar, örtte m.m samt arbeta mer hemifrån med min verksamhet som medium och healer med allt det jag erbjuder. Förutom mottagning i nya orten Ödeshög i Östergötland. Hamnade här pga. min förälskelse med Omberg och allt vad det står för. Omberg har en känd eco park med gammal blandad urskog, starka uråldriga kraftplatser och mycket Gudinne energi, som kommer från legenden om drottning Omma som bodde i trakten, även andra starka kvinnor har bott i trakten och på så sätt stärkt hjärtenergin och kontakten med Moder Jord som är påtaglig i trakten. Jag har vänner som bor i trakten sedan innan och vi pratade om hur vi saknade gemenskap med fler ljusarbetare och skapade en fb sida som heter Ombergs ljusarbetare. Det blev stort intresse från människor som också kände kallet att mötas och dela intresset för trakten och dess energi samt att tillsammans värna om Moder Jord och det stora uppvaknandet som vi alla går igenom i dessa tider. Spännande och omtumlande tider vi lever i. Sker mycket på vår planet just nu och denna sommar har nog ruskat om de flesta med alla bränder runtom i Världen och alla starka energier som trycker på oss att utvecklas och möta oss själva och vår omvärld med närvaro och vakenhet för att vi ska kunna må bra överhuvudtaget. Det går inte längre att blunda för vår egen utveckling. Vi måste alla ta eget ansvar i möten med oss själva, varandra, djuren och naturen. Moder Jord är en stark naturkraft vi behöver värna för att överleva.

“För mig var det en hjärtats kall att få landa och rota mig mer i hjärtats väg och leva enklare och närmare naturen.”

Jag var innerligt trött på att pendla med långa avstånd i Stockholm. Det tog på krafterna när man sedan arbetar med subtila och finkänsliga energier. Varmt välkommen att hälsa på mig i Magiboden och trakten.

Jag erbjuda alla de behandlingar som jag arbetat med sedan år 2000 här i Ödeshög, samt ordna lite torsdagakvällar med olika teman på vägledda meditationer med soundhealing. Även seans kvällar ibland, nästa seans blir 5.9. kl. 18-19.30 sedan blir det vägledd änglameditation och änglakort 19.9. kl. 18-20. Kommer även att erbjuda några helg workshops under september och oktober med teman kring, healing, kapa kords, Reiki, änglahealing och hotstone massage, samt kristaller vid healing som teman. Se mer på fb event genom Sidan Magiboden och håll utkik här. Med värme från paradiset. Ps. Välkommen att följa min youtube kanal Cosmic Johanna med allt om flytten, lantlivet och mitt arbete. Ser fram emot all slags respons och frågor.

Magiboden en rundtur med videokameran.