Läsningar i sommar

Hej kära vänner och besökare! Hoppas du har det fint under sommaren. Jag kommer att ta semester 15.-26.7 och Men det blir fullmåne meditation den 27.7. kl. 18-20 vid fint väder är vi igen i Vitabergsparken och annars på Studio Vildblomma. Det blir som vanligt en shamansk ceremoni att släppa taget om det du är mentalt klar med och ge plats för dina drömmar genom ceremoni och inre resa där du möter guiderna och får emotionellt stöd. Jag kommer att använda trumman också. Under sommaren tom augusti har jag erbjudande på Mediala läsningar och coaching samt Tarot via telefon och whatsup eller skype. Då du kan kontakta mig och boka en tid fast du är bortrest eller bara vill vara hemma utan att ta dig till min studio.

Under Juli kan du även delta i effektiva healing metoden Kapa kords och chakrabalansering tisdag den 31.7. kl. 18.00-20.00 på Studio Vildblomma. Då rensar vi energi kords från gamla dysfunktionella mönster med människor som du haft någon slags maktkamp med. Vanligast att man kapar kring nära relationer och partners som man haft sexuellt umgänge med då dessa alltid kapar kords och emotionella bindningar. Vilket är skönt att kapa för att gå vidare om relationen tagit slut eller varit skadlig på ett emotionellt plan.

Erbjudande på Tarot och mediala läsningar tom 31.8.2018 via telefon och skype/whats up. Betaling sker i förskott.

30 min 300 kr

45min 450 kr.

60 min 590 kr

90 min 800 kr.

Normalt pris gäller om du bokar besök i Studion under sommaren.

Även erbjudande på klippkort på valfria läsningar och behandlingar som healing, kapa kords, healing massage och regressioner samt hot stone massage. Klippkort gäller ett år valfria behandlingar oavsett prishöjningar under tiden.

Erbjudande: 5 x 60min valfria behandlingar kostar 2900 kr med klippkort.

Passa på att köpa innan prishöjningar som sker 1 september 2018 på samtliga behandlingar och läsningar.

Välkommen även att ta del av min nya videoblogg på Youtube som Cosmic Johanna High vibe honest & raw som är mestadels på engelska. Detta är ett sätt för  mig att nå ut med min kreativitet och dela med mig kring mitt spirituella liv med korta videos på några minuter åt gången kring olika teman eller nåt som är aktuellt. Tanken är att det är äkta och utan klipningar och retuseringar för att normalisera att det är skönt att vara äkta och autentisk i våra uttryck. Även utan smink. Detta är även ett kreativt sätt för mig att lära känna mig själv och hur jag uttrycker mig. Har varit super inspirerande för mig personligen hittills. Rekommenderar alla att uttrycka sig själva och sin kreativitet det ger mycket energi. När vi gör detta utvecklas vårt halschakra och med detta själens röst vår sanning och vår kontakt med vårt högre jag. Utforska så får du se hur givande det är när din själ vägleder dig att uttrycka din sanning!

Önskar alla en fridfull somma roch välkommen att höra av dig till mig via kontaktformuläret, mejl eller facebook.

Det finns en sida på faceboook för alla verksamhet på Studio Vildblomma där jag håller till på Södermalm. Facebook sidan heter Studio Vildblomma. Sedan finns även en sida som heter Cosmic Johanna, Clairvoyant healer, writer & poet. där även aktuella händelser och tips dyker upp kring stort och smått. För dig som inte känner till att jag gett ut en filosofisk roman vid namn Nektra året 2012. (en spännande historia om det paranormala och kärlek samt personlig utveckling ca 300 sidor) Så finns det några ex kvar att köpa genom mig, har på Studio Vildblomma.

För mig är sommarens ledord, ta det lugnt och känn tacksamhet! Med kärlek Cosmic Johanna