Vitsen med Kapa kords

Kords är en länk som kapas mellan våra chakran och andras chakran, dessa skapas alltid vid sexuellt umgänge eller maktspel och kan dränera oss på energi om vi ej blir uppmärksamma. Det är bra att rensa sina chakran och kords regelbundet och bli medveten om detta maktspel med energier som vi skickar ut i våra relationer, medvetet eller omedvetet. Ju mer kontrollbehov vi har desto mer kords skapar vi, speciellt om vi har ett behov av att kontrollera andra eller få dem att göra som vi vill.

Vitsen med Kapa kords

Korden kan tyvärr bli destruktiva mönster, då de skapats av destruktiva mönster i relation till någon, eller något. Välkommen att lära dig mer om hur du kan rensa och bli medveten om ifall du har kords och vart de sitter. Ibland kan dessa även yttra sig som fysiska obalanser eller smärta, om vi samlat på oss för mycket som vi inte bearbetat på något sätt. När du kapar dessa energier så kan kropp och själ börja återhämta sig på nytt. Jag arbetade intensivt med att kapa alla mina kords under sommaren 2017 och det hjälpte mig att gå ner 10 kg och komma i bättre kontakt med min kropps behov kring mat och träning, (från att jag tröstätit en period i livet). Pga. att jag gjorde upp med de känslor som jag undermedvetet försökt undvika genom att distrahera mig på olika sätt.  Det finns många sätt att distrahera sig på och vi är alla olika men faller lätt in i att undvika dessa känslor och mönster som känns obekväma.

När du gör upp med ditt förflutna och  alla besvikelser, hjärtesorger, svek m.m. så kommer du inte att behöva distrahera dig på samma sätt utan kan leva mer autentisk i dina känslor och känna ett friare flöde i ditt känsloliv. Det är verkligen värt arbetet då våra känslor kan ta mycket a vår energi och fokus och gör oss trötta många gånger. Känslor försvinner inte de kan ej tryckas ner de behöver mötas eller förlösas i kropp och själ. Genom att kapa kords hittar du bättre dina sunda gränser och bygger upp självkärlek och självkännedom.

Vi avslutar med en chakrabalansering, en vägledd meditation under de kvällar som jag håller i Kapa Kords event på Studio Vildblomma. För att känna in och aktivera flöde i våra chakran, detta ökar vår livkraft och självkännedom om vart blockeringarna sitter, så att vi kan medvetet arbeta vidare med att stärka de chakran som är svagare.

“Att kapa kords och bli medveten om negativa mönster är självkärlek”

Du kan även kontakta mig för individuella healingsessioner med kord kapningar och chakrabalansering där du får veta vad du bär på för mönster, vad som påverkat dig och vad du behöver förlåta eller bearbeta för att komma vidare och få mer livsenergi och sätta sunda gränser.