Njutning för kropp och själ

Min hud har alltid varit receptiv för beröring och olika eteriska oljor eller massageoljor. Det finns så många av god kvalitet på marknaden att välja mellan. Jag har förstått hur välgörande det är med massage och att kvalitén på oljorna gör skillnad, under de tio år som jag arbetat med massage.

Den populäraste är intuitiv healing massage med intuitiva budskap om kropp och själ, olika historier och metaforer om vad vi bär på. Det är ganska vanligt att vi bär på spår av konflikter som uppstått i relationer kring nära relationer som är eller varit del av våra liv men som det uppstått olika utmaningar, dysfunktionell kommunikation eller svek kring. Hjärtesorg kan sitta länge kvar i vårt system och påverkar naturligtvis även vårt fysiska hjärta. Det har även gjorts studier på att hjärtsjuka personer oftast varit med om svårigheter att släppa ilska eller bitterhet gentemot någon nära person som svikit dem rejält, till exempel misshandel, otrohet eller skilsmässa etc. Att ta hand om svåra känslor kan vara en utmaning. Att veta hur man ska leva ut dessa känslor eller möta ångesten är något som de flesta kan känna i perioder av livet. Känslor kan vara enormt starka och påverka även vår hälsa på olika sätt. Vi behöver ha empati med oss själva och nära och kära som går igenom mycket. Det tar sin tid att bearbeta det vi bär på.

Vi pressas lätt från krav utifrån eller förväntningar på oss, till exempel arbetsgivare, samhällskrav, familj och även vänner kan ställa krav på oss. Vilket kan göra att man lägger sina egna behov åt sidan och anpassar oss, speciellt om du har ett stort behov att vara andra till lags eller vill bli omtyckta och inkluderade. Dessa inre behov, att till exempel bearbeta vad vi varit med om, vid kriser, kommer aldrig att försvinna av sig själv. Det är inte konstigt att det finns många sjukdomar som blivit vanligare med åren i Norden. De jag tänker på är depressioner och utbrändhet. Dessa sjukdomstillstånd visat tydligt på att vårt system är överbelastat. Att vi ej hunnit med oss själva utan behöver få tid att komma ikapp och hitta tillbaka till att känna in och släppa taget om alla upplevelser och känslor vi uppslukats av. Jag vet hur det känns, har varit där liksom många av oss som lever här i norden.

Det är viktigt med njutning för kropp och själ

Låt oss väcka våra sinnen, låta vår feminina sida få njuta av alla sinnen, lukt, känsel,visuellt samt smaksensationer. Boka in en dag för dig själv och unna dig det din kropp och själ längtar efter som en belöning för allt arbete du lagt ner genom livet på att göra andra till lags eller bara allt arbete du gjort i din strävan att få ordning på ditt liv. Den viktigaste relationen vi någonsin kommer att ha är till oss själva.

Vad njuter du mest av? Vad får dig att må bra? Vad vill du ge dig själv i gåva?

Detta är frågor vi alla mår bra av att ställa oss själva lite oftare. Jag har praktiserat detta i många år. I kombination med disciplin för att nå våra mål. Denna kombination ger balans. Konstant njutning blir också destruktivt, då vi har många behov som människor och få av oss har betjänter som gör grovjobbet i vår vardag. Jag har alltid sett till att få in njutning i livet på något sätt, genom att besöka spaer, gå på massage, healing, kristallhealing, utforska sinnliga upplevelser och besöka naturen regelbundet m.m. Här har vi några andra tips.

Hur ofta ger du dig njutning? Vad är njutning för dig? Vi kan njuta fysiskt, mentalt och emotionellt.

Njutning för kropp och själ

Njutning för kropp & själ på Studio Vildblomma genom behandlingar och workshops.

Varmt välkommen att boka sinnliga upplevelser hos mig på Studio Vildblomma, erbjuder bland annat regndroppsmassage med nio olika eteriska oljor, som är underbara att andas in och ha på huden. Du kan även boka hot stone massage en kalla vinterdag och värmas upp ända in i benen med upphettade varma lavastenar och en skön massage. Du kan även boka en aktiverande kristallhealing session med intuitiva budskap. Detta är några av de hetaste tipsen idag! Läs mer om utbudet på hemsidan under olika rubriker. Välkommen att höra av dig.