Massage Södermalm

Cosmic Johanna är en seriös och etablerad som medium och healer. Som alternativ och spirituell konsult erbjuder hon en rad tjänster och produkter på Södermalm. Många kunder uppskattar Johanna, hon får regelbundna förfrågningar och bokningar på Studio Vildblomma. Hon har jobbat både i Sverige och utomlands samt figurerat i media vid ett flertal tillfällen.

Massage Södermalm

Hon erbjuder bland annat flera olika massage metoder i Stockholm. Du kan boka Massage med henne på Södermalm. Hon erbjuder regndroppsmassage och Hot Stone massage samt intuitiv healing massage. Liknande terapiformer används också på SPA hotell i Göteborg. Något som Johanna också kan rekommendera från sin vistelse i Göteborg.

När bokningssystemet är klart så kommer man att kunna boka in Johanna och betala direkt på sidan. Innan dess går det bra att mejla genom kontakt sidan eller om du använder Facebook och Messenger samt genom Facebook sidan Studio Vildblomma där aktuella erbjudanden och evenemang dyker upp regelbundet.

Terapiformer

Massage är en slags terapiform. Man brukar skilja på alternativterapi och klinisk terapi. Olika människor har olika uppfattning och värderingar gällande olika terapiformer men jag tycker att det aldrig skadar att prova på eller göra något sånt så länge man mår bra av det. Man behöver inte vara spirituell eller andlig för att prova Johanna’s massageformer.

Det spelar inte roll vilka åsikter, livsåskådning eller universitetsexamen så länge man tycker att det är behagligt och välgörande. Johanna är en väldigt lyhörd (och fullt seriös) terapeut. Hon arbetar ofta med att uttrycka känslor och känsloblockeringar eller berättar om vad det kan röra sig om när kroppen låser sig eller är extremt spänd under en massage. Att kroppen har något att uttrycka då och ifall vi stänger av våra känslor eller blockerar dem så märks det på kroppen. Hur energin flödar och kring spänningar. Många får förtroende för Johanna då hon är en varm och empatisk person.

Regndroppsmassage

Det här skriver kroppenibalans.se om denna terapiform:

Regndroppsmassage är en mjuk & varsam behandling som är ändå är mycket effektiv för flera olika problem genom kraften i terapeutisk eteriska oljor dvs. läkande örter och växter. Regndroppsteknik/massage är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet. Dessa oljor appliceras både på ryggen och under fotsulorna. De masseras sedan in på ryggen, därefter får du en värmeinpackning.

Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för att åstadkomma känslomässig läkning.

Balanseringen av energiflödena lyfter även humör och välbefinnande, vitalisering av kropp och själ, varma handdukar ökar effekten av oljorna. Behandlingen ökar kroppens förmåga att ta upp syre och näring till cellerna och syftar till att uppnå balans i kropp och själ. Oljorna arbetar sedan i 5-7 dagar i kroppen. Regndroppsteknik/massage är en härlig, väldoftande och rogivande behandling som rensar kroppen, stärker immunförsvaret, nervsystemet, ryggraden och bekämpar bl.a. virus, bakterier och inflammationer och minskar stress.

Man kan konstatera att regndroppsmassage är bestående av trevliga eteriska oljor. Cosmic Johanna har väldoftande och välgörande eteriska oljor av mycket hög kvalité från Young living oils. Dessa kommer från Europa och håller lite högre kvalité än många oljor då de är helt fria från kemikalier. De innehåller naturliga ämnen och går t.om. att dricka eller lägga i té i lagom mängder.

Massage Södermalm

Hot Stone Massage

Det är en uppskattad massage med varma lava stenar som hettas upp i vattenbad. Massören kollar alltid att de har behaglig temperatur innan de läggs på huden. Dessa stenar är ovalt mjukt slipade och används även till själva massagen genom mjuka behagliga cirkelrörelser. Denna massage är underbar under vinterhalvåret då kroppen spänner sig mer av all kyla, Du får en sinnlig upplevelse och kroppen slappnar av, det ökar cirkulationen och välbefinnandet. Massage aktiverar må bra hormoner.

Julklappserbjudande

Julklappserbjudande på massage och årskarta för 2018 med tarot. Presentkort på 90 minuter med valfri massage på 60 min + 30 min. Erbjudande är på 690 kr, men normalt pris är annars 990 kr.

Presentkortet är giltigt under hela år 2018 du kan köpa detta erbjudande tom 23:12. Jag kan skicka hem presentkort och ta betalt med faktura eller Swish. du är även välkommen till Studio Vildblomma för att se lokal och hämta presentkort. Det finns möjlighet att boka tid för detta men inga drop-in erbjuds just nu.

Vägbeskrivning till lokalen på Södermalm finns här.

Om du köper ett presentkort och är i lokalen har du även tillgodo 20 % rabatt på allt i butiken. Där finns stenar, kristaller, drömfångare, böcker, smycken och de populära aurasprayerna.

Du kan välja mellan:

  • 60 min healing massage en helkroppsmassage med fina oljor med intuitiva budskap om kroppen. + 30 min års karta med tarot 2018.
  • 60 min hot Stone massage med varma lava stenar och massage kombo. + 30 min års karta med tarot för 2018.
  • 60 min Kristall healing med intuitiva budskap +års karta med tarot för 2018.
  • 60 min regndroppsmassage med eteriska oljor som detoxar och stödjer kroppen + 30 min års karta med tarot för 2018.

Julklappserbjudande även på klippkort 5 x 60 min valfria behandlingar gäller även mediala läsningar, healing och regressioner samt alla ovanstående behandlingar för endast 2500 kr normalt pris 690 kr per timme. Klippkort gäller ett år från köp datum. Kan delas med din familj.

Hör av dig till Cosmic Johanna om du vill köpa dessa julklappar till dig eller någon du tycker om!

Det här är ett gästinlägg tillsammans med Johanna’s vän Daniel Cederqvist som hjälper till med SEO och marknadsföring av webbplatsen…