Kraftdjur

Jag har alltid uppskattat djuren och vad de kan lära oss. Genom att betrakta djuren kan vi komma i kontakt med våra naturliga insikter och att vara mer i kontakt med våra känslor. Indianerna, aboridgerna och shamaner har alltid respekterat och dessutom hämtat kraft genom sin kontakt med djuren och naturen. Detta har alltid inspirerat mig ända sedan barndomen har jag haft en fin kontakt med djur. Nån gång år 2000 gick jag på min första trumresa med en finsk shaman. Sedan år 2014 har jag sammarbetat med den svenska shamanen Helena Lundvik, från Uppsala, som besöker min lokal på Södermalm några tillfällen per termin.

Under några tillfällen i höst får du möjlighet att lära dig den uråldriga teknik som kallas för den shamanska trumresan.
Vi är alla intuitiva och vi kan lära oss att få vägledning och healing genom trumesan. Trummans rytm försätter oss i ett avslappnat tillstånd som gör att vi kan få direktkontakt med våra Hjälpare – kraftdjur, andliga lärare och naturväsen.

Det blir tre måndagar under hösten med start 2 oktober, 20 november och 11 december. Alltid kl. 18.00-20.30. Under dessa kvällar gör vi två stycken resor till den shamanska under- och övervärlden. Sedan samtalar vi om våra upplevelser i cirkeln.
En trumresa tar ungefär 15-20 min att genomföra.
Alla är välkomna på dessa trumresecirklar! Du kan vara nybörjare eller mer erfaren eftersom alla har sina individuella upplevelser.

Kostnad: 300 kr. Begränsade platser!
Vi har en del filtar till utlåning men är du frusen så ta gärna med en extra filt eller varm tröja. Ta också med en anteckningsbok om du vill skriva ner dina upplevelser.

Trumresecirklarna leds av Helena Lundvik, cert behandlingsterapeut och shamansk utövare. Helena berättar hur en trumresa går till och guidar sedan gruppen med hjälp av trumman. Shamanismen har varit Helenas livsväg sedan 2008 och hon har 12 års erfarenhet som terapeut och healer.
Mer info: willow.se/shamanism/trumresor/