Lär dig att kapa kords

Kords är en länk som kapas mellan våra chakran och andras chakran, dessa skapas alltid vid sexuellt umgänge eller maktspel och kan dränera oss på energi om vi ej blir uppmärksamma. Det är bra att rensa sina chakran och kords regelbundet och bli medveten om detta maktspel med energier som vi skickar ut i våra relationer.Välkommen att lära dig mer om hur du kan rensa och bli medveten om ifall du har kords och vart de sitter. Vi avslutar med en chakrabalansering, en vägledd meditation. Du kan även kontakta mig för individuella healingsessioner och chakrabalansering m.m.

Detta har hjälp många människor att gå vidare och man blir mer attraktiv i andras ögon när vi har gjort upp med det förflutna. Detta kan ge en stor boost i utvecklingen och ge dig mer fokus och energi att ta tag i det som är viktigt i ditt liv. Efter att jag arbetade personligen cirka två månader med att rensa alla min kords så aktiverade det mig att lättare gå ner i vikt och hitta sundare matvanor tex, som blivit påverkat av andras influenser och kopplingar till mig. Vi påverkas av varandra både på gott och ont.

I år har jag lyckats gå ner hela 9 kg efter att ha kämpat med detta under hela 2016, så lossnade det bättre efter att jag började rensa kords och bli medveten om vilka energier som påverkat mig en längre tid. Energi sätter sig i vår aura, vårt energifält, precis som alla extrakilona har en koppling till känslor och vad vi varit med om lika mycket som vad vi konsumerat genom munnen. Allt hör ihop. Välkommen till en kväll som gör skillnad!

Höstens tillfällen 7 september, 11 oktober, 15 november & 14 december

Tid: 18.00-19.30.

Jag öppnar dörrarna kl. 17.45 1 tr ner vid entren.

Adress: Bondegatan 28, 1 tr ner vid entren. T-bana medborgarplatsen.

Pris: 180 kr per tillfälle. 150 kr för studenter och pensionärer.

Endast kontant eller Swish på plats eller Paypal genom bokningssystemet om det är färdigt.

Välkommen!!