Reiki healing 2017

Reiki healing och dessa kurser erbjuder naturliga metoder och verktyg att förstå vår energinivå och hur chakran påverkar  oss och detta tar oss på en djup personlig utvecklingsresa. En initiering stärker vår intuition och aura och du får verktyg att ge healing till dig själv när du behöver det. Extra bra för värk, cirkulationsproblem, depressioner och förstoppning. Så många människor har fått bra hjälp genom reiki kurserna även om man inte vill arbeta med det professionellt så ger det mycket för eget bruk och kan nyttjas inom familjen. Välkommen på vårens kurser på Södermalm.

REKI I -healingkurs

Lördag 25.3 kl. 11:00-16:00 & söndag 26.3. kl. 12:00-16:00 

Du lär dig att arbeta med chakrabalansering och energier och att både ge healing åt sig själv såsom andra. Man börjar med att ge sig själv först för att sedan kunna arbeta med andra efter en period på ca 21 dagar. Du lär dig om människans inre energisystem, så kallad andens anatomi och chakran hur de påverkar hälsan. Du får lära dig, hur du kan förflytta energier och hela smärta i din kropp. Kursen aktiverar din kontakt med din intuition och du kan hjälpa andra människor i healing processer, och arbeta som healer efter en tid av egen praktisering.

Manual & Diplom fås efter utförandet av kursen. Pris: 1800kr/1500kr inkl. lunch på lördag & fika på söndag.

Efter kursen påbörjas en 21 -dagars period av chakrabalansering och förberedelse för att arbeta med healing. Övningar finns i manualen.

Reiki II-distanshealing & kanaliserings kurs

lördag 22.4. kl. 11:00-16:00 & söndag 23.4 kl. 12:00-16:00

Att arbeta med distanshealing och att få kanaliserade budskap. Under kursen lär du dig hur du kan förbereda dig inför en ny typ av healingmetoder. Du kommer att kunna arbeta på distans när människor ber om din hjälp, eller om dina tjänster. Använd telefon, mejl eller skype. Ytterligare 2 nya Reiki symboler som du kan använda i utförandet av healing.

Manual & Diplom fås efter utförandet av kursen. Pris: 2700kr/2400kr
inkl. lunch på lördag och fika på söndag

Efter kursen påbörjas en 21 -dagars period av chakrabalansering och förberedelse för att arbeta med healing på egen hand.

Reikimaster: Cosmic Johanna med 17 års erfarenhet.

Plats: Studio Vildblomma

Adress: Bondegatan 28, Medborgarplatsen.

Reiki kurser 2017

Reiki kurser 2017