Heartsongs

Varmt välkommen till nymånesmeditationer & heartsongs under höstens nymåne perioder då vi satsar på temat vila och avslappning för kropp och själ. Kommer att bre ut Yoga mattor, kuddar och filtar och du har möjlighet att vila kroppen helt och Meditera till vägledd resa och efteråt skön själslig musik med Jim Jorefors och även tona med och utforska din själs röst.  Detta är ett nytt koncept på Studio Vildblomma i samarbete mellan mig och Jim. Det är underskattat med vila för kropp och själ. Men det är då vi samlar oss och laddar batterierna.

Upptäck glädjen i att umgås kravlöst, genom att gå in i din egen inre värld av upplevelser i en mysig och trygg miljö. Musik öppnar nya dimensioner i varandet. När du öppnar din egen själsröst så vaknar din egen kraft i dig, din inre k0mpass finns i rösten! Det kan räcka med ljud, toning, chanting innan orden formar sig. Du har möjlighet att utforska detta medan Jim spelar meditativa låtar med gitarren. Det finns några instrument i lokalen för dig so vill spela med också.

Nymånesmeditationer & heartsongs

Kommande datum hösten 2016 – 30 oktober- 29 november – 29 december  kl.18.00-20.30

En kväll med Meditation, sharing, fika och meditativ live musik “heartsongs” med Jim Jorefors under dessa kvällar!

Välkommen till en kväll med meditation och healing i cirkel. Du får ta del av en vägledd inre resa med fokus på ny kraft och nya visioner som hjälper dig vidare på din livsresa! För dig som vill lära dig att samla dig och din energi, hitta bra andningstekniker och komma mer i kontakt med din intuition.
Vi sitter i cirkel och har även Sharing. I grupp blir det alltid starkare. Du får lära dig att meditera för att aktivera kontakt med din intuition. Varmt välkommen till en gemenskap i cirkeln!

Jim Jorefors med gitarren på Studio Vildblomma

Jim Jorefors med gitarren

 

Plats: Studio Vildblomma, Bondegatan 28, Medborgarplatsen
pris: 300kr kontant betalning eller swish. inkl. fika/fruk
– 50kr rabatt för studerande, pensionärer och sjukskrivna med intyg.

Varmt välkommen till nymånesmeditationer & heartsongs under hösten!

Vi öppnar dörrarna alltid en kvart innan.