Besök Hälsomässa

Nu är det dags för mig att delta i  hälsomässan i Sorunda/Nynäshamn igen. Välkommen till en dag där en varierad tillgång av människor delar med sig av sina perspektiv och livserfarenheter. Prova-på behandlingar, samt försäljning av diverse hälsoprodukter kommer att finnas, samt föreläsningar och prova-på aktiviteter på nedre plan. Jag kommer att bjuda på en 90 min lång seans. Andevärlden söker kontakt på olika sätt, kom och delta för att lära dig mer om hur länkade vi är med den parallella världen!

FÖRELÄSNINGAR/PROVA PÅ AKTIVITETER:
• Kl. 10:30-11:30: Camilla Risberg, Änglakanalisering.

• Kl. 12:00-13:00 så erbjuder “Emma Solander Yoga” ett NYBÖRJARYOGAPASS för 100kr.

Kl. 13:30-15:00: Storseans, Cosmic Johanna Tiainen berättar hur Andevärlden söker kontakt med oss i kriser och att de vill förmedla harmoni och försoning. Johanna har många års erfarenhet av att arbeta med det spirituella som klärvojant healer. 150 kr mässpris. Budskap från andevärlden och änglarna till publiken.

• Kl. 15:30-16:30: Sara Edström-Livsinspiratör och föreläsare. “Hur bemöter vi oss själva och varandra?”- En föreläsning och diskussion kring bemötande och acceptans. Jag är född med en CP-skada, fd elitsimmerska med bland annat en silvermedalj från Paralympics Atlanta-96. Jag är utbildad socionom och använder min egen livsresa som inspiration. Entré 50kr.

UTSTÄLLARE:
• Ann-Catrine Andersson: Friskvård Jeunesse ny teknologi Bromsa ditt åldrande nobelpris 2009. Skydda dina celler nobelpris nominerade 2014. Stamcellsteknik Hudserien. Energidryck . Ta bort dina rynkor och trötta påsar på 2 min .

• Camilla Risberg: Som medium jobbar jag främst med Ärkeänglarna. Med deras hjälp healar, kanaliserar och vägleder jag de som kommer till mig. På mässan erbjuder jag kanaliserade budskap och andlig vägledning.

• Chatrin Nord: Zyto Compass är en högteknologisk kroppsscanner framtaget i samarbete med Young Living. Vid scanning läser den av 76 olika mätpunkter på kroppens frekvenser och registrerar obalanser i kroppen. Därefter får du förslag på vilka av de eteriska oljor från Young Living som hjälper din kropp att komma i balans. Mässpris 150 kr

• Cornelia Korphjärta: Jag är i Den Stora Moderns tjänst. Som Hennes prästinna verkar jag för det kollektiva, för Naturen, för Kärleken genom att belysa vägen för mina Medmänniskor. Jag erbjuder under mässan: Helande samtal Medial rådgivning Kanalisering Eget hantverk Varmt Välkommen!

• Cosmic Johanna Tiainen: klärvojant healer erbjuder mediala läsningar och aura läsningar samt arbetar med änglakort på mässan. 150 kr för 15 min. Du kan även köpa fina energistenar och änglakort samt Johannas debutroman Nektra, en filosofisk sci fi roman.

• Elisabet Karlsson: är Holy Reiki Fire Master och professionell utövare av Angelic Reiki och konstnär. Erbjuder reiki-behandling och säljer smycken, vykort och tavlor. Du kan läsa mer om mig på

• Gabriella Redebo: Jag är en konstnär från Sorunda med förkärlek till fåglar.

• Helen Nybladh: utövar Reiki healing & regndropps massage , även Andlig vägledning. Kommer erbjuda prova på regndropps massage 150 kr.
Samt försäljning av rökelser och älvor.

• Karen Marie Elvström:
Karen Marie Elvström: Psykomotorisk terapeut, Kraniosakralterapeut, utöver av Regndroppstekniken
I den psykomotorisk behandling används djupgående lugna grepp samt kraniosakral terapi som balansera både fysiologiskt och psykologiskt. Psykomotorik bygger på en helhetssyn som inkluderar både kropp och själ och därför arbetar man med en kombination av olika metoder, ergonomi samt samtal . Genom att lära sig att registrera sina fysiska och psykiska signaler, utrycka och agera på dessa, kan du navigera och kommunicera på ett mera optimalt sätt i ditt liv.
Prova på beh Pris: 100kr 20min

• Maria Nyström: Prova-på massage 100 kr och Aloe Vera för hela familjen.

• Monica Suneson: Jag har smakprov på ditt horoskop och dina chakrafärger – en liten nyckel som kan öppna dina bejakarsinnen – samt en kort framtidsprognos. ca 20 min för 100 kr.

• Percy Kindgren: Jag har tarot sittningar ger healing och medial vägledning

• Susanne Lundin: Jag har vägledande sittningar där jag samtidigt gör ett personligt armband åt min kund. Ett armband av halvädelstenar, sötvattenpärlor och bergskristall efter de energier jag känner att personen behöver.

• Theresia & Yvette Malm: Vi erbjuder ett livsstilskoncept med romantiska, unika kläder med tuff touch från SussiLi by Sweden. Som är snyggare på kroppen än på galgen. Och vi presenterar även en livsstilsklubb med VIP-förmåner och härliga resmål världen över.

• Ylva Nyman AuraFörmedlare: Jag finns här för den som vill veta mer om den permanenta och omfattande medvetandeutvidgande behandlingen Auratransformation TM! Kort beskrivet förenar en Auratransformation din intuition med din handlingskraft. En inre trygghet infinner sig som förstärker genomslagskraften i din utstrålning.
Varmt Välkomna till Den Nya Tiden som är Nu.

SERVERING:
• Matapoteket: Ekologisk raw food, fika och lunch.

Plats: Sorunda Bygdegård i Nynäshamns kommun intill Sorunda kyrka, där det finns parkering och busshållplats. Bussar från Västerhaninge går dit.  

Här kommer du till hela eventet på fb. www.facebook.com/events/1647210672260824/  Det är fri entré till mässan, varmt välkommen!

 

Andevärlden söker kontakt

Andevärlden söker kontakt på olika sätt

Du kan köpa vackra energistenar under mässan till bra priser!

Du kan köpa vackra energistenar under mässan till bra priser!