Healing i höst

Varför är healing så bra? Hur fungerar våra chakran? Kan man känna energi?

Inom Reiki healing är det naturligt att förstå sig på hur energier fungerar inom oss. Det påverkar oss i högsta grad ifall energin blir blockerad. En sund och frisk kropp och själ har en flödande energi. Välkommen på kurs för att lära dig mer. Går även att bokas privata kurser som är lite kortare 3-4 h för privatkurser och något billigare. Välkommen att höra av dig vid intresse för healing kurser! Nu till hösten finns möjlighet att även delta i kurser och vara del av en grupp med samma intresse för healing och välmående.

Healing kurser hösten 2016 i Stockholm

REKI I -healingkurs söndag 25.9. kl. 11:00-18:00 

Du lär dig att arbeta med chakrabalansering och energier och att både ge healing åt sig själv såsom andra. Man börjar med att ge sig själv först för att sedan kunna arbeta med andra efter en period på ca 21 dagar. Du lär dig om människans inre energisystem, så kallad andens anatomi och chakran hur de påverkar hälsan. Du får lära dig, hur du kan förflytta energier och hela smärta i din kropp. Kursen aktiverar din kontakt med din intuition och du kan hjälpa andra människor i healing processer, och arbeta som healer efter en tid av egen praktisering.

Manual & Diplom fås efter utförandet av kursen. Pris: 1800kr/1600kr inkl. lunch.

Efter kursen påbörjas en 21 -dagars period av chakrabalansering och förberedelse för att arbeta med healing. Övningar finns i manualen.

Healing kurser

Healing kurser

 Reiki II-distanshealing & kanalisering lördag 22.10. kl. 11:00-17:00 & söndag 23.10 kl. 12:00-16:00

Att arbeta med distanshealing och att få kanaliserade budskap. Under kursen lär du dig hur du kan förbereda dig inför en ny typ av healingmetoder. Du kommer att kunna arbeta på distans när människor ber om din hjälp, eller om dina tjänster. Använd telefon, mejl eller skype. Ytterligare 2 nya Reiki symboler som du kan använda i utförandet av healing.

Manual & Diplom fås efter utförandet av kursen. Pris: 2900kr/2700kr
inkl. lunch på lördag och fika på söndag

Efter kursen påbörjas en 21 -dagars period av chakrabalansering och förberedelse för att arbeta med healing på egen hand.

Plats: Studio Vildblomma
Reikimaster: Cosmic Johanna Tiainen med 16 års erfarenhet.

Adress: Bondegatan 28, Medborgarplatsen, Stockholm.

Early bird rabatt  – 500 kr för dig som bokar och betalar hela kursavgiften senast 10:e september. Kontakta mig via kontakt formuläret!

Det lägre priset gäller alla studerande och pensionärer med intyg. Du kan alltid repetera kursen gratis hos mig terminsvis, när du väl betalat för den en gång.