Seans i höst

Storseanser öppnar en dörr för dig som är nyfiken på det spirituella. Då förmedlar mediumet levande budskap från andra sidan och andra dimensioner i en grupp! Jag håller i storseanser i höst en gång i månaden på Södermalm. Det blir främst onsdagar men i december blir det en måndag pga. julen som närmar sig i slutet av månaden.

Storseanser i höst för privata grupper

Även privatbokningar och slutna sällskap kan bokas in efter önskemål. Möhippor. Om det är en stor grupp så försöker jag hinna med så många som möjligt men om det är en liten grupp så brukar de kanaliserade budskap deltas ut till alla personer som är delaktiga. Det kan vara budskap från änglar, guider och anhöriga från andra sidan. Privatbokningar för seanser och meditationer går att boka på Studio Vildblomma för grupper!
Priser från 1500kr för 90min inkl. fika!

Höstens storseanser på Studio Vildblomma onsdagar
31 augusti, 28 september. 19 oktober, 30 november och måndag 19 december.

Tid: 18.00-19.30 ( Dörrarna öppnas 17.45)

Adress: Bondegatan 28, medborgarplatsen.
90min Pris: 250kr -50 kr rabatt för dig som är studerande eller pensionär med intyg.

Privata sessioner på Södermalm

Du kan även boka privata mediala läsningar med eller utan tarotkort. Jag arbetar även med änglakontakt och änglakort av min förebild Doreen Virtue. Jag arbetar speciellt med ärkeänglarna men alla änglar är välkomna genom mig och det kommer ofta nya änglar på besök. Allt beror på själskontakt eller kontrakt med den som kommer till mig. Vi har alla ett gäng av andliga hjälpare med oss av änglar, guider och anhöriga. De vill att vi ska fullfölja våra livsuppdrag och vara lyckliga! När vi är redo för samarbete mellan dimensionerna så är de där för att assistera oss. Det kanske låter konstigt men den som har erfarenheten vet vad jag menar. Detta sker genom hjärtat inte genom logiken. Andekontakten och änglakontakten sker genom våra högre chakran och sinnen och kommer naturligt om man behöver det under sin livscykel. Det är inget krav för ett lyckligt liv utan mer som en extra dimension att ta vara på!

Varmt välkommen att höra av dig vid intresse och boka din plats för att fördjupa dig i det spirituella! Vad kan dina andliga hjälpare göra för dig? Behöver du ta farväl?

 

Storseanser i höst

Storseanser i höst med Cosmic Johanna på Södermalm