Hot stone massage

Massage är för både kropp & själ en helhetsupplevelse. Vi har fyra viktiga kroppar att ta hänsyn till, den fysiska, emotionella, mentala och den själsliga. Hos mig som även arbetar som medial healer får du en boost för alla dessa kroppar under en massage bokning på studio vildblomma på Södermalm.

Hot stone massage

Numera kan du boka hot stone massage hos mig på studio Vildblomma på Södermalm. Hot stone är en spa massage med varma lavastenar som läggs på kroppens olika delar, ben, fötter, rygg, händer, nacke och panna/ögon. Även lättare massage rörelser med själva stenarna. En väldigt bra massage för att värma upp kalla fötter och händer vid kyligare klimat. Perfekt för avkoppling och att få igång cirkulationen med värmen ifall du är frusen av dig eller saknar det varmare klimatet. Vi har alla olika behov. Du kan boka en helkropps massage med hot stone och bokar då 75 min Pris: 750 kr.

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en massage där man använder nio olika eteriska oljor från rena örter som smörjs in på fötterna och ryggraden. Dessa oljor går direkt in i blodomloppet och påverkar med renande och balanserande effekt. Oljorna är gjorda av bla. timjan, basilika, oregano m.m.Så rena örter för växtriket. Inga kemikalier är tillsatta i young livings oljor. Du kan boka en avkopplande oljemassage med varma handukar som avslutning på behandlingen och bokar då 75 min Pris: 750 kr.

Då jag även arbetar som medial healer så brukar jag ge intuitiva budskap i samband med massagen. Det kan variera om det är lite i början eller i slutet av behandlingen. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse! Fråga efter klippkort och rabatt för studerande samt pensionärer.

“När kropp och själ mår bra så orkar vi med vår vardag bättre. Då har vi mer att ge till vår familj och omgivning och kan njuta mer av det lilla.”

När unnade du dig egentid senast?

Regndroppsmassage

Du kan även köpa young living oljor genom mig som är återförsäljare. Pepparmynta & Lavendel är stora favoriter!