Chakrameditation

En kurs där du lär dig att tona in och balansera dina chakran. Genom Chakrameditation & healing kursen lär du dig om de olika chakrana i vårt energisystem är kopplade till vår förmåga att generera livsenergi, hälsa och de representerar olika medvetandeplan inom oss och är en stark länk till personlig utveckling och förståelse om oss själva.

Under kursen lär du dig om de olika chakran och hur du kan balansera dem genom att medvetet fokusera på andning-, meditation- och healingövningar.  Vid varje tillfälle gås alla chakran igenom under meditationen, men det är alltid ett chakra som vi fokuseras lite extra på i healingdelen som sker i slutet av passet. Du får välja det chakra som behöver mest healing, så detta blir alltid individuellt. Du blir också mer medveten om dina styrkor och svagheter och vad du kan arbeta mer på för bättre balans.

Kursen ger dig djupare kontakt med din intuition, förståelse kring hur chakran fungerar och påverkar oss rent praktiskt. Du får lära dig hur du kan ändra ditt medvetande tillstånd genom att fokusera på olika chakran och bli mer medveten om vart energin är starkast hos dig och vad du kan arbeta mer på för att stärka. Genom Chakrameditation blir du också mer medveten om hur färger påverkar oss. Du kommer att få nya glasögon kring energi och färger.

Chakrameditation & healing

Nivå: Alla nivåer välkomna

Nästa kursstart: 1/9 2016

Tid: Torsdagar 18.00-19.00

Pris 8 veckor: 1200 kr

Lärare: Cosmic Johanna Tiainen

Meditation & healing

Meditation & healing

Erbjudande: Gå två valfria kurser i 8 veckor för 1800 kr, kombinera dans, yoga och meditation!

Du kan delta i passet på följande sätt:

  • Anmäl dig till hela kursen, då har du alltid förtur. Anmäl dig här!
  • Med klippkort, 10 pass för 1550 kr
  • Drop in, 170 kr

Vi har yogamattor på plats.

Boka ditt drop in pass här!

När du köper hela kursen får du en auraläsning av Cosmic Johanna som gåva!
Välkommen att prova på under prova på veckan, torsdag 25/9 för endast 100 kr.