Upptäck vit magi som druid

Druider och mystiker är mina förfäder. De inspirerar mig att utforska vit magi och dessa delar av mig själv, i den tid vi lever i nu. Naturen är en magisk plats att utforska våra dimensioner. Genom stillhet, reflektion samt meditation och ritualer får vi vägledning för att väcka vår potential och högre syfte. På vår planet finns många speciella kraftplatser. Där möts dimensionerna och det är lättare att uppleva kontakt med andra dimensioner än de vi är vana vid. I naturen bor givetvis devorna, älvorna, tomtarna och vättarna, deras livsuppgift är att hålla balans i naturen och de söker kontakt med alla som vill tjäna detta syfte och respekterar naturen och alla som är en del av den.

Workshop med temat vit magi i naturen

Upptäck druidens magiska värld genom en heldags workshop söndag den 21 augusti mellan klockan 13:00 – 18:00, då vi utforskar druidens magiska värld i vacker naturmiljö på Haga. Jag berättar om hur det är att kommunicera med din egen spirituella guide och bygga sin egen stav. Om du har en inre vägledning för att hitta din stav så kommer du att göra det. Annars får du veta mer om magiska stavar tills det är dags för dig att skapa din egen. Med staven kan du sedan öva upp vit magi i naturen, kring ritualer för vädret eller att rena orter, platser m.m. Dessa ritualer lärs ut av våra andliga guider och utbildningen sker helt i den inre dimensionen när eleven är redo. Min guide i detta är självaste Merlin som jag mötte sommaren 2008 under min resa i Glastonbury.

Om du betalar kursavgiften 690 kr i förskott på bank giro 118-4910 med ditt namn och meddelar mig senast den 15.8. Så får du en gåva av mig, två små bergskristaller, några små fjädrar och guldsvart snöre som på min stav, i bild. Den stora kristallen på min stav är en citrin. Du kan köpa en valfri till din stav i någon välsorterad kristall butik. Och välja din egen favorit! Välkommen till en magisk dag då vi arbetar med vit magi i samspel med naturen och alla dess invånare. Hör av dig vid intresse!

Kraften av en druids vit magi