Änglahealing vid Mälaren

Idag kom änglarna med ny inspiration för mig. jag känner mig alltid så tacksam när änglarna vill kommunicera med mig. Fick till mig att skapa plats för änglarna att arbeta genom mig vid Mälaren och bjuda in till änglahealing och läsningar på båten för att uppleva hur vattnet i naturen påverkar oss i högsta grad. Detta erbjudande är en hel upplevelse som innefattar en änglahealing för dina energikroppar och chakran under behandlingen för att stödja din potential och energiflöde, detta gör en mer sensitiv och intuitiv. Efter healingen får du även en läsning med änglakort och clairvoyance. inkl. fika på båten. Från mitten av augusti finns möjligheten, hör av dig vid intresse för änglahealing på en charmig segelbåt vid Mälaren. (Liten resväg kan tillkomma för dig, det hela blir en dagsutflykt.)

Detta är en unik upplevelse guidad av änglarna för dig som vill arbeta mer med änglar och är i healing process och redo för nästa steg i ditt liv kring kontakten med änglarna, din intuition eller helt enkelt något konkret som du vill samla kraft för så att du kommer vidare till nästa steg i ditt liv! För änglarna är ingenting omöjligt, under healingen kommer du i djup avslappning och i kontakt med din inre visdom. Sedan får du njuta av fika och att bara känna in änglarnas närvaro och hur vattnet påverkar dig. Vatten som element är en stor del av vår existens i kropp och själ, det är vatten som leder våra känslor och intuition, vatten gör oss modiga och i flödet. utan vatten skulle vi torka ut och stelna till på flera plan. Detta är en unik upplevelse som du får boka in 3 h för  och kostar 1500 kr, för studerande , pensionärer och arbetslösa med intyg ges rabatt på -300 kr. Gäller endast 19.-20.8 och under veckorna 34, 35 och 36. datum mellan 22.8.-4.9.

Se om du känner dig guidad att möta några av ärkeänglarna Mikael, Raphael, Uriel, Gabriel, Metatron, Zakiel, Jophiel, Daniel, Ariel för att nämna några och fördjupa din kontakt med dem!

“Jag hade inte varit där jag är idag, utan min kontakt med änglarna. Jag har dem att tacka för allt!”

Änglahealing med Cosmic Johanna i båtmiljö är ett nytt koncept som hjälper dig att komma i kontakt med djupare delar av dig själv genom vattnets element och dess påverkan för våra känslor. Erbjuds under några veckor i augusti 2016.