Semestertider

Under semestertider erbjuder jag Meditation, ljusarbete och sharing under nymåne och fullmåne helt enligt almanackan.

Fullmånesmeditationer har varit uppskattade, inte bara under semestertider utan även under hela året. På grund av efterfrågan utökas det till två tillfällen per månad med start 4 juli för nymånesmedítation. Den stora skillnaden på energin är att under nymåne lägger vi grund för det nya genom att så frön av medvetna tankar och kring fullmåne så fullbordas energin och vi har möjlighet att släppa taget om överblivet bagage.

Välkommen till en kväll med meditation och healing i cirkel. Du får ta del av en vägledd inre resa med fokus på ny kraft och nya visioner som hjälper dig vidare på din livsresa! För dig som vill lära dig att samla dig och din energi, hitta bra andningstekniker och komma mer i kontakt med din intuition. Är du intresserad av healing och vad som sker på vår planet just nu, när vi går igenom mycket förändringar som påverkar oss alla?
Vi sitter i cirkel och har även sharing och en healingcirkel där du kan ta del av ljusa och högfrekventa energier samt vara del av att arbeta med healing för vår moder jord och på verka under skiftet genom att skicka healing till oss i gruppen och hela planeten. I grupp blir det alltid starkare. Du får lära dig att meditera för att aktivera kontakt med din intuition och hur du kan bidra med healing för moder jord och komma i djupare kontakt med din unika gåva genom healingen och intuitiva budskap. Varmt välkommen till en gemenskap i cirkeln!

Varje nymåne från hösten med försmak den 4 juli och sedan den 1 oktober – 30 oktober- 29 november – 29 december.

Fullmånes meditationer är den 20 juli – 18 augusti – 16 september – 16 oktober – 14 november – 14 december.
Alltid kl. 18.00-20.30 dörrarna öppnas 17.45.
Plats: Studio Vildblomma, Bondegatan 28, Medborgarplatsen
pris: 300kr kontant betalning eller swish. inkl. fika/fruk
– 50kr rabatt för studerande, pensionärer och sjukskrivna med intyg.

Under sommaren blir det sedvanliga sommar evenemang i Hagaparken. Enligt traditionen så hålls en poesi & musik picknick varje sommar sedan 2008 med knytis med sharing och själsliga uttryck för den som vill dela med sig av musik och poesi som i år tillfaller lördag den 23.7. kl. 13-18 intill Ekotemplet. Den 24.7. blir det magisk naturvandring i Haga med inblick kring naturandar och kontakt med naturens element, genom meditation, vandring, övningar och sharing! Mycket uppskattat förra året. Nytt för i år är även möjligheten att göra en egen magisk stav, och uppleva din inre druid och lära dig om vit magi. Denna workshop kommer att hållas den 21 augusti kl. 13-18. Varmt välkommen att höra av dig med intresseanmälan. Facebook event kommer upp inom kort!

 

 

Semesteruppehåll mellan 5.7-19.7. och 1.8-17.8.2016

Jag önskar alla kunder och vänner en magisk sommar! När vi tillåter oss vila för kropp och själ och lever i nuet, så sker djup transformation! Med kärlek Cosmic Johanna

13516667_1429466810413661_8400949875586887643_n