Fullmånesmeditation

Förändringar sker hela tiden och det gäller att hänga med. Igår stängdes mitt facebook konto av och jag var tvungen att skicka dem id kort för att bekräfta min identitet. Vi får se när jag kan få tillbaka mitt konto. Det innebär att alla trafik med messenger påverkas och är på is. Så det är enklast att nå mig på telefon och mejl under en period. Samma dag hann jag precis göra en gillasida för Studio Vildblomma och dess verksamhet på Facebook.

Till helgen hade jag planerat att åka till Åbo men resan blir inställd. Istället blir det fullmånesmeditation på Studio Vildblomma och möjlighet att boka individuella behandlingar under lördagen för dig som inte kan på vardagar.

På lördag finns det möjlighet att delta på Fullmånesmeditation kl.18.00-20.30 en stund för reflektion och gemenskap i cirkeln med ritualer som ger oss möjlighet att släppa taget om gammalt och välkomna nytt! Dörrarna öppnas kl.17.45 till Bondegatan 28, 1 tr ner. Månen påverkar oss och det är energimässigt starkare att meditera under samma kväll som fullmånen är än annars. Många blir piggare av månen eller reagerar emotionellt. I urminnes tider har naturmänniskor gjort månritualer. Jag tycker det känns fint att skapa egna ritualer i livet, något som återkommer och ger kraft. Välkommen att delta och hitta inspiration till dina egna ritualer.