Efterlängtade workshop med Shamir

Förra sommaren besökte Shamir Stockholm för första gången och jag fick äran att arrangera en workshop med honom på Yogansa då. Det blev en transformerande upplevelse för oss som deltog. Det var en heldag med starka möten och speglingar och en avslutande djupandning som hjälpte att släppa på spänningar på djupare plan. Nu kan jag med glädje meddela att Shamir kommer att vara här under juni månad och erbjuda flera workshop, event och privata behandlingar. Dessa andnings workshop blir det hela 3 tillfällen med möjlighet att hela våra relationer till oss själva och pappa, mamma samt det inre barnet. Det blir tre söndagar i rad med start på Östermalm med ägarna från Ecoist som arrangörer den 12 e juni då det är relationen till pappa som är i fokus. De kommer även att arrangera en workshop med Shamir där han berättar om eteriska oljor från Young Living på kvällen den 14e Juni om jag inte mins fel. Håll utkik! Privata bokningar med Shamir kommer också att kunna bokas genom mig eller honom själv. Dessa event kommer alla att hållas på engelska. Här kommer lite info om kommande workshop som jag arrangerar med Shamir enligt hans egna ord.

Transformational Breath Sound Love Activations
“Liberating our highest potential and living our purpose”

67174_10153979084339871_3631344629114724105_n

Shamiracle är en inspirerande världsmedborgare och mystiker.

Sunday 19th June ” mother” 15.00-19.00 at Studio Vildblomma, Bondegatan 28, Medborgarplatsen.
Sunday 26th of June “inner child” 15.00-19.00 at Yogansa, Pipersgatan 26, Rådhuset.
Energy exchange: 555,-SEK or 1010 SEK for both workshop.

This day is dedicated to people that feel ready to feel free, to discover their fullest potential and to embody it. In a unique way we will guide you through a journey into the subconscious releasing blockages, inhibitions, trauma – turning them into light and higherpurpose.

A beautifully composed compilation of exercises and experiences will guide you to your inner essence. With this connection and the connection to our higher self in harmony we may connect with and fulfil our life’s purpose.
Through movement, sound, song, breath and dance guiding us ceremonially into the depths of feeling, becoming aware and letting go we will find our self in dedication, devotion, love and compassion.

The whole experience is supported by energy work, essential oils, sound frequencies of our voices, different instruments and other alchemical support.
This workshop is a deep journey towards the devotion and liberation on all levels towards the transformation to unconditional love here on our beautiful, magical planet mother earth. I feel blessed, am happy and excited to support and offer my gifts for this purpose and welcome you deeply from my heart.

This Workshop is with Shamiracle Chahatma that visits Stockholm during June. www.shamiracle.com