Shamanens resa

Jag har alltid respekterat “naturfolket” som genom Jordens historia levt nära naturen och alla dess dimensioner, väsen och element. Med naturfolket menar jag shamaner, druider, mystiker, aboriginaler och indianer. Jag har sedan 16 år tillbaka gjort trumresor med flera shamaner både i Finland och Sverige. Sedan två år tillbaka har jag gjort trumresor regelbundet och även fått shamansk healing av Helena Lundvik då jag varit med och arrangerat evenemang med henne i Stockholm. Det har gett mig personligen väldigt mycket att fylla på med healing och insikter genom att resa i de inre världarna och lära mig mer genom trumman som vägledning. Det påminner mycket av det som jag lärt mig genom min egen kanal som medial healer och lär mig nya sätt att arbeta med guider och kraftdjur. Jag kan varmt rekommendera dig att besöka en erfaren Shamanhealer nära dig! Följ din egen intuition och bedömning vid val av lärare eller healer. Din själ vet instinktivt vad som är bra för dig och din utveckling! Trumman hjälper oss att släppa på kontrollen och det analytiska sinnet och uppleva genom hjärtat.

“Det är i hjärtat som resan börjar.”

Nu finns möjlighet att boka in en dag med inblick i shamanens värld. En fördjupningskurs med trumman blir av lördag 7 maj kl: 12.00-15.30

Under eftermiddagen så fördjupar vi oss i trumresan. Vi kommer att resa till Mellanvärlden där du får träffa din specialistguide i den här världen. I Mellanvärlden får vi visdom, lärdom och läkande energier från naturen genom naturväsen, elementen och de andar som lever i växter och träd. Lär dig att kommunicera med naturväsen och naturen.

Vi kommer även att resa åt varandra för att få öva på att vara ”det ihåliga benet” och få svar åt frågor åt en annan person.

Förkunskaper: viss vana av att resa till Över- och Undervärlden. Ha en bra kontakt med ett Kraftdjur eller en Guide.

Leds av Helena Lundvik, cert shamansk utövare
Kostnad: 500 kr, inkl fika – kontant eller swish
Anmälan & frågor: helena@willow.se, willow.se

på Studio Vildblomma, Bondegatan 28, Medborgarplatsen. Varmt välkommen!