Inspireras av Johanna’s Reiki kurser

Är du intresserade av att förstå ditt energisystem och hur du kan påverka din energinivå på ett naturligt sätt? Är du intresserad av att få kroppen att återhämta sig snabbare? Vill du förstå vad chakran är ? Hur är chakran kopplade till vårt medvetande? Hur påverkar obalanserade chakran vår hälsa? Då kan du prova på att gå ett par kortare Reiki kurser.

Under Reiki I-healing kursen enligt dr. Ushui Shiki Ryohos metod får du lära dig om dessa frågor samt mycket mer kring naturlig healing, som alla kan lära sig. Om du sedan vill fördjupa dig kan du även gå Reiki II-distanshealingkursen som är en fördjupningskurs inom healing och kanalisering samt distanshealing. Det finns inga avstånd när det kommer till energi och healing eller att kunna kanalisera information om den du ger healing till, tex att kunna scanna av obalanser i chakran eller kroppen!

Grundläggande Healingkurs

I “Reiki I” får du lära dig grunderna inom healing och chakran. Alla chakran har egna funktioner och speglar medvetandets utveckling och funktioner, dessa påverkar direkt vår energinivå och hälsa. Efter kursen påbörjas en 21 -dagars period av chakrabalansering och förberedelse för att arbeta med healing. Övningar finns i manualen.

Välkommen lördag den 12:e mars kl. 11:00 – 18:00.

Distanshealing & Kanalisering

Fördjupningskursen som kallas “Reiki I” kretsar också kring Reiki healing men med fokus på att skicka energi till individer eller grupper samt kanalisera information på distans. Medan “Reiki I” fokuserar på grunderna inom Reiki så fokuserar “Reiki II” på distanshealing. Till skillnad från Reiki I så är Reiki 2 lite längre och pågår under 2 dagar. Lunchpaus på lördag och fikapaus på söndag

Datum: Lördag 23:e april, Söndag 24:e april
Tider: kl. 11:00 – 16:30, kl. 11:00 – 15:00

Det kommer att komma fler tillfällen för Reiki kurser så följ gärna bloggen.

Efter kursen påbörjas en 21 -dagars period av chakrabalansering och förberedelse för att arbeta med healing. Övningar finns i manualen som ingår.

Studio Vildblomma
Bondegatan 28
116 33 Stockholm

Man kan ta tunnelbanan till medborgarplatsen och gå en liten bit.

Välkommen till en harmonisk miljö på Studio Vildblomma…

reiki kurser - healing