Storseanser på Vattumannen

Storseanser är ett sätt att förmedla levande budskap från andra sidan och andra dimensioner i en grupp! En gång i månaden besöker jag Vattumannen och  Stockholm Saltrum och erbjuder storseanser. Även privatbokningar och slutna sällskap kan bokas in på begäran, dessa kallar jag för spirituell afton på Stockholm saltrum, på helger från 90min för max 16 personer.

En storseans är ett tillfälle då du kan bekanta dig med det spirituella och få kanaliserade budskap från anhöriga, guider och änglar från andra sidan/andevärlden. Andra sidan vill gärna stödja oss och ge bevis på liv efter döden. Att själen fortsätter att existera i en annan form. Det är inte ovanligt att de gör sig till känna genom att blinka med lampor eller välta kryddburkar eller annat för att få vår uppmärksamhet. Det finns flera sätt, och andarna är kreativa. Vissa är livligare än andra. De kan även svepa förbi oss med en kall vind eller kittla oss, och allt detta är helt ofarligt, när man förstår hur det fungerar i andevärlden. För det mesta är andarna väldigt stillsamma så alla busar inte med oss.

Seanser  på Stockholm Saltrum tisdagar 8 december & 4 januari 19.00-20.30

Pris: 300 kr Ta med dig en vän gratis vid ditt första besök, dvs. kom 2 och betala för en! Boka i god tid!

Du bokar din plats genom att kontakta Johanna eller direkt på Saltrummets hemsida under BOKA TID!

Adress: Pipersgatan 26 – Varmt välkommen! www.stockholmsaltrum.se

Seanser på Vattumannen torsdagar 26:e november & 17:e december kl. 17.30-19.00

Pris: 300kr (-50kr rabatt om du är student eller pensionär)

Adress: Vattumannen,Drottninggatan 83, Stockholm www.vattumannen.se

Du kan anmäla dig genom att ringa direkt till Vattumannen på telefon 08-10 96 15 eller höra av dig till mig! Representerar du ett företag eller någon annan gemenskap, så erbjuds privata seanser! Kontakta i så fall Cosmic Johanna under kontakt på den här webbplatsen. Nya tider kommer till våren 2016.

Spirituell aktivitet på Berns salonger

Besökte Berns i höstas och vi var flera som upptäckte andlig aktivitet på terassen när vi fotograferade.