Samtal om det inre barnet i Åbo

Nu till  helgen besöker jag Åbo och mitt andliga hem på Konsan Kartano. På fredag kväll blir det meditation och samtal kring temat  det inre barnet kl. 18.30-20.00. Jag lärde känna mitt eget inre barn året 2007 efter en svår skilsmässa, då jag blev ensamstående mamma för mina två barn. Mitt i krisen blommade mitt hjärta och jag hörde den inre rösten som gömt sig för mig under flera år. Medvetenheten om mitt eget inre barn och att se detta barn eller dess behov i andra människor utvecklades genom samtal med en finsk man som jag ibland kallar för tvillingsjälen. Sedan dess har jag upptäckt att det finaste sättet att umgås med barnen är att själv vara närvarande i det oskulldsfulla och lekfulla inre barnet,att släppa alla masker och bara busa ibland eller göra det som känns bra i hjärtat. Det sker ofta i mediala läsningar att jag kan se små barn visa sig i hjärtan och utrycka sina behov eller längtan. Det handlar om känslor som behöver uttryckas. Tyvärr stänger många människor av sina känslobehov när livet blir för krävande och stressande. Det gör att vi mår ännu sämre. En sund kontakt med våra känslor ökar välbefinnandet. Det inre barnet är vår leklust, nyfikenhet, mod, tillit, kreativitet, fantasi och förmåga att bara vara, verkligen vara närvarande i nuet. Det är bara att se hur barnen gör. De är experter på att leva i nuet!

Konsa som plats är verkligen värt ett besök. Huvudbyggnaden är över hunda år gammal med lite nyrenoveringar. Självklart spökar det där som i alla gamla herrgårdar. Husets förra ägarinna Serafina går igen och håller koll på huset och dess innvånare. Numera finns det ett kollektivt boende på Konsa med flera små stugor till huvudbyggnaden. Jag bodde i en av gårdens små stugor under året 2000 för femton år sedan och det var ett av mina mest händelserika år. Jag har många fina minnen från den tiden, och har varit Konsa trogen sedan dess med regelbundna besök. Numera besöker jag Åbo ca sex helger per år.

Denna helg 20.-22.11. finns det möjlighet att boka behandlingar hos mig i Åbo. Varmt välkommen att höra av dig till mig vid intresse!

Tidigare besökte jag även regelbundet Helsingfors men hinner numera inte med så många finlandsresor som åren 2012-2013 då jag var upp till 98 dagar i tjänst per år i Finland. Numera erbjuder jag Skype konsultationer med mediala läsningar eller tarot för de som bor långt ifrån Åbo eller Stockholm där jag främst har mottagning. De dagar som är lättast att boka för en skype session med mig är onsdagar och torsdagar eller genom överenskommelse.

Det inre barnet ger oss kontakt med våra känslor och nyfikenhet!

Det inre barnet ger oss kontakt med våra känslor och nyfikenhet!