Tvillingsjälar kittlar vårt väsen

Igår besökte jag Hälsomässan i Sorunda och fick äran att hålla ett tal om temat tvillingsjälar med min vän och kollega Elisabet Eggehorn. Till vårt stöd hade vi Anton Crowley som satt med oss och höll i energin genom meditation. Att kommunicera och uppleva kring temat tvillingsjälar är verkligen något som sker på flera energiplan. Temat lockade många att komma och lyssna samt ställa frågor. En reporter från lokaltidningen stod längst bak i rummet och skrev anteckningar och fotograferade oss i smyg, men jag kände igen henne från förra årets hälsomässa då hon intervjuade mig om aura läsningar och fick en prova på läsning av mig.

Tvillingsjälar och själsfränder blandas ofta ihop och vad är skillnaden egentligen? Detta diskuterade vi under 45 min och berättade om våra erfarenheter. Jag personligen har haft en nära relation till en av mina tvillingsjälar under åren 2007-2008, enligt min känsla och förhoppning så kan själen ha delats i upp till fyra personer. Då min tvilling valde att leva ett liv i materiellt överflöd med behov av kontroll som jag ser representerar det gamla och trygga. Jag erbjöd honom ett liv med mig som den mystiska resa det innebär att samarbeta och leva med sin tvillingsjäl. “Enligt legender om tvillingsjälar så kan de generera världsfred om de lyckas balansera sina egon och samarbeta för ett högre syfte.” Redan de gamla grekerna skrev om tvillingsjälar och det finns många exempel på dessa samt deras kamp att få ha sin kärlek i fred mot omgivningens motstånd, för det finns det alltid när starka ljusa krafter samlas genom mänskliga gestalter. Exempel på kända tvillingsjälar är Jesus och Maria Magdalena, Romeo och Julia samt Gunnivere och Sir Lancelot från Avalon. Det var inte lätt för någon av dem.

Trots detta så kan vi inte låta bli att närma oss vår tvillingsjäl och den enorma kärlek vi känner i dess närhet om vi väl upptäckte denna person i vårt liv eller omgivning. Det är som en stark magnetism mellan dessa personer som uppstår när de är i samma rum. Det kan ändå ta tid att analysera klart om du misstänker dig ha träffat din tvilling. Eller om det rör sig om en vanlig förälskelse eller själsfrände och detta talade vi också om under föredraget. Det finns flera tecken som uppstår under en tvillingsjäl kontakt och vi var eniga i ett tecken om åttan som evighetssymbol med Elisabet att denna återkommer under kontakten. Andra tecken är starka processer och energi som ökar, intressen som ändras och det hör ofta ihop med kundaliniresningar och stark attraktion. Färger som jag brukar se kring tvillingsjälar är turkost, rosa och guld i auran. Auran brukar också ändras hos båda tvillingar om de umgås mycket då de påverkar varandra som starka speglar. De är en och samma själ. Det enda som hindrar tvillingsjälar att skapa den fina kärlek och världsfred omkring sig är egot både från dem själva och andra människor i deras omgivning som inte vill att deras kärlek ska få existera. Ofta även starka krafter som motsätter sig ljuset, den eviga kampen om ljus och mörker som utspelas eller behöver balanseras i ett möte mellan tvillingsjälar. Det kan också förkortas till valet mellan rädsla och kärlek.

Vi har ju en oändlig kraft inom oss som visar sig genom kärlek, när vi känner oss älskade och sedda. När vi träffar vår tvillingsjäl så smälter vi samman med vår egen källa under den sexuella akten. Det är så det känns att älska med en tvillingsjäl. Som en sammansmältning på flera plan av din existens. Inte bara fysiskt utan mycket mer.

Elisabet upplever det som att det finns bara en “perfekt match” och då är själen delad i två kroppar. Hon träffade sin tvillingsjäl 2012 och var tillsammans med honom tills 2013 då han avled i en tragisk olycka. Vi pratade om komplikationer kring att träffa sin tvillingsjäl och att det ofta katalyserar mycket i dessa tvillingsjälars cirklar och familjer. Vi pratade också om det går att leva med en själsfrände efter man mött en tvillingsjäl och det går absolut, denna kärlek kan vara minst lika bra och djup men har olika syften. Med en själsfrände kan det finnas karma och man hjälper varandra på olika plan genom sitt engagemang och kärlek. Med en tvillingsjäl finns ingen karma utan man är direkta speglar och katalysatorer till källan. Både jag och Elisabet lever numera med en varsin själsfrände där det finns mycket kärlek i relationen.

Det är inte ovanligt att tvillingsjäl fenomen även aktiverar paranormala fenomen. Vilket både jag och Elisabet har upplevt. Det finns inga garantier att varje människa träffar sin tvillingsjäl i en person och gifter sig och skaffar barn. Ibland kan tvillingsjälen vara ditt eget barn eller att det är så stor ålders skillnad att det inte finns en sexuell attraktion. Samarbete kan ändå uppstå utan partnerskap. Samarbete kan även existera bortom vår dimension som i Elisabets fall då hennes tvillingsjäl arbetar med energier och bygger broar mellan vår värld och den andra sidan.

Jag har själv kommunicerat många gånger och fått healing av Elisabets tvilling sedan han gick över till andra sidan 2013. Han har introducerat något som vi kallar för guldstaden, en fantastisk plats i högre dimensioner vars energi och stöd är meningen att stödja även vår existens på Jorden. Det har varit ett privilegium att följa denna resa som Elisabet gjort med sin tvillingsjäl som jag ser som en mästare. Vilka uppoffringar han gjort för det stora hela. Deras resa har verkligen varit kantat av mycket mystik, magiska händelser, kärlek utan gränser, motstånd och enorma svårigheter och prövningar.

Detta är ett tema som är laddat att tala om, det finns många åsikter om det och få som upplevt en sådan djup samhörighet med en annan person att gränserna suddas ut. Men sedan år 2012 så har fler och fler tvillingsjälar funnit varandra runt om i världen. Om vi förstår mer så kan vi även stödja dessa människor och själar med våra positiva tankar och böner. Vi kan då tillsammans påverka till världsfreden och att kärleken övervinner trots alla hinder!  Nästa gång kanske det är du som träffar den stora kärleken och behöver detta kollektiva stöd!

Se gärna videon jag delat så får du en känslomässig upplevelse av den fina ovillkorliga energin som finns mellan tvillingsjälar i bästa fall.