Lyckad workshop på Hannagården

Jag är tacksam över att få arbeta med änglarna och hålla kurser samt meditationer på olika ställen kring detta tema. Änglarna har betytt oerhört mycket för mig genom hela livet. De representerar ljus och hopp för mig och har blivit mina trognaste vänner genom livets svårigheter. Utan dem vet jag inte varit jag hade varit i livet idag. Att lära känna änglarna är enkelt om du kan tänka dig att använda dina sinnen och lära känna dem genom hjärtat. De kommunicerar genom våra känslor och intuition. Varje ängel har en unik karaktär, namn, färgkoder och vibration precis som vi människor och en vänskap tar tid att odla genom att umgås och kommunicera regelbundet. Inte konstigare än så. Utan fantasi och hjärta kan det dock bli svårt.

Jag har fått meddelanden på facebook ibland från vänner, att bjud inte in mig på ängla -evenemang för jag tror inte på sådant. Jag respekterar det, vi är mottagliga för olika alternativ i livet. Det är mycket att välja mellan.  “Jag valde änglarna redan som barn.” Jag är klärvoajant sedan barndomen. Men började studera mer kring ämnet som 23- åring då jag också påbörjade mitt intresse på “allvar” och öppnade upp mer för den spirituella verkligheten.

Det blev en lyckad änglaworkshop på Hannagården i helgen! Platsen är ju som gjord för andliga retreats och aktiviteter med sin bakgrundshistoria och energi i huset! Gamla hus är alltid facinerande. Hanngården är väl värt ett besök! Nya kurser är under planering för vinter och vår.  Det var flera som avbokade i sista stund pga. influensan. Så nya datum för kurser kommer upp för er och andra intresserade, inom rimlig tid här på hemsidan och facebook. Det senaste har visat sig vara en oerhört viktig kanal för mig att nå ut till mina kunder och det är enkelt att nå mig genom fb.

En annorlunda lucia firande kommer att erbjudas på Stocksholm Saltrum den 12.12. kl. 16-20.

Det blir såklart med temat änglar! Se gärna mer info under kurser/änglar

Igår hade vi fullsatt meditation på Saltrummet med temat änglar, så det är fler än jag som gillar att odla bekantskap med dessa himmelska budbärare. Om fyra veckor blir det änglameditation igen. Viktigt att boka i god tid då det är begränsat antal platser. Nästa storseans den 10.11. är redan fullsatt, även där brukar änglarna vara närvarande.

Önskar dig som läser en magisk vecka! med värme Cosmic Johanna

Hannagården

Kapellet på Hannagården är perfekt för mindre grupper! Underbar ljus atmosfär och vy mot skogen.

Änglahealing under änglaworkshop. En mjuk och lätt energi att arbeta med.

Änglahealing under änglaworkshop. En mjuk och lätt energi att arbeta med.

Vegetarisk lunch i Biblioteket på Hannagården under änglaworkshop.

Vegetarisk lunch i Biblioteket på Hannagården under änglaworkshop.