Besökte Näras kryssning

Tänk att det finns så många ljusbärare på Jorden, som arbetar med att sprida kunskap och engagerar sig i att förmedla det andliga och spirituella trots allt motstånd och hån. Tidningen Nära har funnits i sex år med Benny Rosenqvist som frontfigur. Tidningen förmedlar varje månad massor med artiklar om  dessa ljusbärare som genuint arbetar med det spirituella inom olika områden liksom jag. Min själssyster Camilla bjöd in mig att åka med henne på Nära kryssningen, detta var min första kryssning med detta koncept.

Det var intensivt må jag säga med massor av program att välja mellan, vi hann med tre program på söndagen och tre på måndagen. Vår favorit personlighet på båten var “Medicinwoman” Ann, en riktig shaman som skrivit en bok om att längta hem och föreläste kring detta på lördagen, på söndagen deltog vi i hennes trumresa. Jag köpte även en cd skiva med några meditationer med henne så inspirerad blev jag. Vi deltog även i två storseanser, varav en med Benny Rosenqvist och en med skånskan Ewa som jag nu glömt efternamnet på. Men hon var rolig och jag älskar den skånska dialekten. Nu har jag fått ny inspiration till mina egna storseanser och hoppas att någon gång i framtiden ha så stora grupper som flera hundra i publiken under mina storseanser. Detta är ju vardag för Benny och gänget. Medans mina grupper ofta är små, men kanske beror det även på lokalen, det får inte plats med så många på varken Stockholm Saltrum eller Vattumannen där jag har mina storseanser regelbundet.

Igår hade jag fullt hus på Saltrummet med en lyckad Storseans och nästa tillfälle blir den 22 oktober på Vattumannen. I höst är du välkommen till båda ställena där jag erbjuder storseanser en gång i månaden. Alla datum och tider samt info finner du under fliken seanser

På kryssningen fanns även en mässhall med massor med utställare som sålde allehanda “new age” produkter, jag shoppade loss på stenar, kristaller och handgjord ekologisk ansiktskräm, universala blomdroppar som ska hjälpa mot förkylning bland annat. Nappade även på ett bra erbjudande om att prenumerera på tidningen Nära. Jag stödjer gärna verksamhet som stödjer mina intressen och hälsa. Det kändes fint att åka Viking Line båten Cinderella med närmare två tusen människor som alla var där av nyfikenhet för det spirituella. Det var väl investerad tid och pengar i min värld. Tack till alla som bidrog till denna resa, ni vet vilka ni är!

 

Kände mig nöjd över Nära kryssningens upplägg!

Kände mig nöjd över Nära kryssningens upplägg!

Lyckades få middagsbord med utsikt över solnedgången, och maten var god!

Lyckades få middagsbord med utsikt över solnedgången, och maten var god!

Det fanns många workshop och seanser att välja på i program menyn under 23h kryssningen.

Det fanns många workshop och seanser att välja på i program menyn under 23h kryssningen.