Änglarna ger oss tecken

Änglarna ger mig ständigt tecken på sin närvaro i mitt liv och jag är oerhört tacksam för det. De vanligaste tecken är fjädrar på udda ställen. Att det faller ner en fjäder från himlen just där du står, fast du inte kan se några fåglar, är vanligare än man tror. Men det kan också vara på udda ställen i stan, i en busskur osv. Ett annat omtyckt tecken är pengar, små mynt och sedlar på oväntade ställen där just du råkar gå, både utomhus och inomhus. Sedan kan det vara att naturen eller konst speglar änglarnas närvaro. En främling eller en kär vän kan kännas som en ängel ibland. Vissa människor är som änglar för oss helt enkelt, de har en ljus aura och ett sätt som ger oss ett lugn. Det sägs att änglar ibland inkarnerar som människor eller att de gör små gästspel på Jorden som främlingar som hjälper oss under kriser och nödsituationer.

Jag har träffat flera personer och vänner som uttryckt detta som jag just skrivit om, och har också själv upplevt dessa tecken och fina möten med änglalika människor. Vad vore livet utan änglarnas stöd och beskydd när livet krisar. Jag är så tacksam över min djupa vänskap med några änglar som jag känner tillit till när det gäller något jag ber om hjälp med.  De brukar inte hjälpa mig att blåsa upp egot om jag råkar be om något för mycket, men om det verkligen krisar eller jag genuint behöver stöd så finns de där för mig.

Förra veckan tog jag denna bild på en underbar rosa solnedgång och la upp på facebook, snart därefter upptäckte en vän att det är ju en ängel på bilden med stora vingar och jag såg den i samma sekund. Bilden fick runt ett hundra gilla och massor med respons. Tänkte att ängeln förtjänade att nämnas i min blogg. Det är ju trots allt mitt favorittema att arbeta med änglar på olika sätt i mitt arbete som klärvojant healer.

Nu till helgen blir det en heldags workshop med änglarna på Hannagården. Den 18.10 kl. 12-18 Vi kommer att lära känna änglarna och hur man kan arbeta med dem, genom meditation, kanalisering, änglakort och healing.  Det finns några platser kvar för dig som känner dig kallad.

Även en kortare workshop på Stockholm Saltrum kring temat änglar och änglakort den 12.12. kl. 16-20. Se mer info under fliken kurser/Änglar

Varmt välkommen att höra av dig till mig vid intresse för att lära känna änglarna personligen! /Cosmic Johanna

Ängeln kom utanför mitt fönster, förklädd till ett rosa moln.

Ängeln kom utanför mitt fönster, förklädd till ett rosa moln.