London-Arizona-Hawaii

Livet är en resa med många turer, både uppförsbackar och nedförsbackar. Det gäller att bli vän med sig själv. Den viktigaste relationen i livet är till oss själva. Om vi känner oss trygga med oss själva och vår egen karaktär så kan vi vara tryggare i livet även när det stormar. Då kanske vår inre röst bekräftar för oss att även detta klarar vi av och att alla stadier i livet bara är på besök. Där vi annars utvecklas mest är genom relationer till andra människor. Här skapas dynamik och utmaningar åt olika håll.

Jag har upptäckt att jag känner mig som mest levande när jag reser eller blir/är förälskad. Det är som ett extra adrenalinpåslag sätter igång mig och sinnena blir extra känsliga för alla intryck av den nya förälskelsen eller platsen. Vi blir mer närvarande när något som fångar vårt intresse, kliver in i våra liv. Det är bara att tacka och ta emot och inspireras att bjuda in detta tillstånd till fler livsområden och relationer.

Mitt inre kommunicerar alltid med mig genom intuition och drömmar, och det finns vissa platser i världen som kommunicerar med mig fast jag inte besökt dem i detta liv. Två sådana platser är Sedona i Arizona, där finns en själslig koppling till Apacce indianerna och vildmarken genom drömmar och visioner och Hawaii, troligen ön Kauai som har fina portaler till andra dimensioner och tropisk paradis miljö. Dessa platser återkommer i mina drömmar både dagtid och nattetid. Jag är övertygad om att min själ har varit där och att den längtar hem till något! Energier, minnen, möten, platsen m.m. Det är som om själen vill berätta något om dessa platser som jag kanske bara kan komma till botten med genom att göra en resa dit. Längtan efter att förverkliga sådana drömmar kan bara själen känna igen.

De flesta av mina resor har ofta mynnat i själsliga upplevelser och minnen från tidigare liv samt starka dejavu upplevelser kring vissa platser. London är en stad som jag känner mig väldigt hemma vid, det är svårt att förklara hur men det känns familjärt och kärt. Indien var också en stark igång sättare av minnen. Jag har gjort två långa resor till Indien och alla sinnen vaknar verkligen till liv där, genom alla nygamla dofter och kraftplatser. Egypten och jag har också en stark relation. Det alla dessa länder har gemensamt för mig är mystik.

Jag kommer snart att boka en ny resa, min själ är alldeles vild av längtan efter äventyr! 

Det är mina guider och mitt inre som bestämmer vart det blir av. Rubriken har redan gett mig en hint. Det som är bra med inre resor är att du behöver inte anstränga dig fysiskt utan se och uppleva platser och minnen genom sinnet! Varmt välkommen till meditationer på Saltrummet tisdagar kl. 19.00 då vi sitter i ett saltrum med vit sand, det är som att sitta på en paradis ö och låta tårna sjunka in i sanden medan sinnet öppnas för den inre världens magi!

Jag önskar dig en magisk helg med inspiration att följa ditt hjärta! med värme Cosmic Johanna