Spirituella teman i kombination med salt som renar. Nästa vecka den 6 oktober har vi temat andliga guider och att arbeta med dem genom en inre resa. Ett uppskattat tema. Veckan därpå den 13 oktober blir det ingen meditation utan storseans istället med kanaliserade budskap från andra sidan.Den 20 oktober blir det temat änglar och healing på änglarnas ö. Den 27 oktober blir det en resa då vi utforskar talanger och utmaningar vi bär med oss genom tidigare liv.

dessa teman fortsätter var fjärde vecka på Saltrummet under terminen tom december innan jul! Kan andras till nästa termin.

Var fjärde tisdag blir det storseans med kanaliserade budskap i ljusrummet istället för meditation i saltrummet. Samma pris och samma klippkort gäller. En storseans är ett tillfälle då du kan bekanta dig med det spirituella och få kanaliserade budskap från anhöriga, guider och änglar från andra sidan/andevärlden.
Första seansen blir den 18 augusti. och var fjärde vecka tom 8 december.

Onsdagens meditationer är inställda från och med okt pga. för lite intresse för två dagar i veckan.

Vid ditt första besök får du gärna ta med dig en vän gratis, dvs. kom 2 betala för en!

Pris: 300kr klippkort finns för bättre pris, dessa kan delas med en vän.

Vid varje meditationstillfälle så grundar vi oss och tar hjälp av djupandning och andningsövningar då vi även tillgodogör saltet i Saltrummet. Inklusive saltrumsbehandling som är bakteriedödande och renande för luftvägar och hud. Även för de finare skikten i vår aura. Saltet avger negativa joner som är lugnande och renande för all påverkan av wifi mobiler och datorer, som avger en något stressande energi av positiva joner. Efter ett besök har du fått en renings kur får både kropp och själ!

Boka i god tid! Du bokar din plats genom att kontakta Johanna eller direkt på Saltrummets hemsida:

www.stockholmsaltrum.se

Adress: Pipersgatan 26, Stockholm, Stockholm Saltrum ligger vid T-bana ”Rådhuset” vid uppgången mot Kungsholmsgatan. Känn dig varmt välkommen! Vi bjuder gärna på en kopp te om du kommer lite innan!