Seanser är ett sätt att förmedla levande budskap från andra sidan och andra dimensioner! En gång i månaden besöker jag Vattumannen och  Stockholm Saltrum och erbjuder storseanser. Även privatbokningar och slutna sällskap kan bokas in efter önskemål. Om det är en stor grupp så försöker jag hinna med så många som möjligt men om det är en liten grupp så brukar de kanaliserade budskap deltas ut till alla personer som är delaktiga. Det är inte ovanligt att publiken själva upplever närvaron under kvällen. Vissa andar kan busa med elektroniken och till exempel stänga av musiken eller blinka med lamporna. Men det är inget att bli rädd över. De vill oss väl och andarna samt guiderna bjuder även på på humor och nya perspektiv från andra sidan och vill ibland även samarbeta med oss på olika sätt. Det finns även möjlighet till försoning.
Var fjärde tisdag blir det storseans med kanaliserade budskap på Stockholm Saltrum. En storseans är ett tillfälle då du kan bekanta dig med det spirituella och få kanaliserade budskap från anhöriga, guider och änglar från andra sidan!

Kommande tillfällen med storseanser på Stockholm Saltrum är  13 oktober, 10 november & 8 december, alltid tisdagar kl. 19.00-20.30.

Regelbundna meditationer på Stockholm Saltrum annars på Tisdagar 19.00-20.30
Teman för dessa meditationer är följande, imorgon 29.9. blir det tidigare liv, veckan därpå andliga guider, sedan kommer storseansen och änglarna efter det. Dessa teman fortsätter var fjärde vecka på Saltrummet under terminen tom december innan jul!

Vid varje meditationstillfälle så grundar vi oss och tar hjälp av djupandning och andningsövningar då vi även tillgodogör saltet i Saltrummet. Gäller ej seansen då är vi i ljusrummet.

Pris: 300 kr Ta med dig en vän gratis vid ditt första besök! Boka i god tid! (max 8 deltagare på meditation och 14 deltagare på seans.) Klippkort finns för bättre pris! Dessa kan delas med vän. Du bokar din plats genom att kontakta Johanna eller direkt på Saltrummets hemsida under BOKA TID!

www.stockholmsaltrum.se

Storseans är en djup upplevelse!

Storseans är en djup upplevelse!