Besöker Åbo i höst

Dags att packa väskan för en resa till Åbo igen. Nästa besök blir den 18.-20.9. på Konsan Kartano som jag första gången besökte år 2000. Tänk att femton år kan gå så fort, och vad mycket som hinner hända under dessa år. Mitt första möte med Konsa var genom en vision jag såg då mitt intresse för healing började under året 2000 då jag gick min första reiki kurs under våren. Jag såg mig själv ge healing till en person som låg på en healingbänk i ett ljust rum med stora fönster. När jag sedan kom till Konsa sommaren 2000 upptäckte jag att det var ju samma rum som jag sett i min vision där jag utövade reikihealing. Jag känner en enorm tacksamhet för Ulla Oksanen som driver Konsan Kartano för alla år av samarbete på hennes genuina herrgård. Huset är över hundra år gammalt och det spökar faktiskt emellanåt där, då är det den gamla ägarinnan Serafina som visar sig. Se mer om Konsa på www.konsankartano.fi.

Nu till kommande helg blir det meditation på fredag kvällen med temat andliga guider. På lördag blir det storseans och på söndag höstmarknad då jag har ett föredrag om Reiki healing och auraläsningar med demonstrationer.  Fullproppat program med flera alternativ under helgen med andra ord. Mottagning för mina behandlingar under hela helgen. Sedan tänkte jag åka till Helsingfors och hälsa på min syster efter jobbhelgen. Finland har sin charm och jag uppskattar den finska mentaliteten oftast. I Finland finns ett stort intresse för det spirituella och ett genuint intresse att arbeta med sig själv på inre plan. Någon sa till mig en gång att, -vi finskar är ett shamanistiskt folkslag. Dessutom är en stor andel finska kvinnor mediala.

Det blir även Reiki kurser i höst på Konsa. Reiki I-healingkurs i oktober och Reiki II-kurs i distanshealing i november. I december blir det en storseans den 5 december och julmarknad på själva självständighetsdagen den 6 december då jag är på plats och erbjuder auraläsningar och mediala sittningar under dagen. Välkommen att höra av dig till mig om du vill ses i Åbo och komma på något evenemang eller en privat läsning och en kopp te!

Konsan Kartano

Konsan Kartanos huvudbyggnad.