Att arbeta med Änglarna

Längtar du efter en relation med änglarna? Kanske har du hört eller läst om människor som blivit räddade av änglar eller fått stöd av dessa himmelska budbärare. Vi har nog alla en föreställning och egna erfarenheter kring änglar. De har alltid funnits där liksom frågor kring andlighet och gud, men man behöver inte vara religiös för att ha åsikter om änglar. Man behöver inte vara religiös för att ha en relation till änglarna heller.

Nyfikenhet, öppenhet och en vilja att kommunicera med änglarna räcker långt. Du kan kommunicera med änglar genom ditt hjärta, dina sinnen, dina tankar, genom bön, när du sover genom drömmar eller genom meditation. Som medial healer kan jag ofta se änglar dyka upp under healing behandlingar eller sessioner med budskap till den som kommit för en behandling eller läsning. Dessa besök är alltid lika uppskattade av både mig och klienterna. Änglarnas närvaro är alltid uppskattat och är man något känslig så känner man det som en ljus och fin vibration, en varm energi som närvarar med sitt stöd. Medan till exempel andar från andra sidan har en kallare närvaro. Ingen värdering i det men det är olika energi och närvaron helt enkelt.

Workshop Söndag 18 oktober kl. 12-18

En heldags workshop då du får fördjupa dig i att arbeta med änglarna genom meditation, änglakort som fungerar som orakel kort som förstärker din egen intuition. Du får även lära dig att arbeta med änglahealing.
En heldags workshop i vacker miljö på Hannagården i Sorunda/Nynäshamn.www.hannahouse.se
Pris: 1190kr Inkl. lunch, fika, diplom samt en änglakortlek av Doreen Virtue. Dessa kort arbetar vi med under dagen. Jag har med mig ett flertal att låna ut också.
Boka din plats senast 7 oktober, 400kr betalas i förskott vid bokning för förberedelser och resten under kursdagen.

Varmt välkommen att höra av dig till mig vid intresse för att arbeta med änglarna.

änglar och healing

Änglarna vill samarbeta med oss.