Änglarna hör oss

Du är varmt välkommen att kontakta mig om du vill lära känna änglarna personligen! Änglarna kan knappt beskrivas de måste upplevas. De är verkligen underbara bundsförvanter.  Jag har två ärkeänglar som jag gärna ber om stöd av och det är Mikael och Raphael. Utan dem vet jag inte hur det hade gått, de är verkligen fantastiska! Som de närmsta vänner du kan tänka dig, bara ovillkorlig kärlek i dessa relationer. Alla änglar har unika färgkoder, vibration och namn. Mikael upplever jag blå och lila i nyans och han bär oftast med sig sitt stora svärd som kapar av illusioner och hinder i livet. Raphael är rosa och grön i färg och en underbar hjälpare när du vill försonas och öppna hjärtat och utveckla relationer eller arbeta med healing och hälsan! 

Kan varmt rekommendera att ta del av Doreen Virtues enorma engagemang att sprida kunskap kring alla änglar, hon har skrivit  många böcker på flera språk, och get ut underbara änglakort, änglaorakelkort och änglatarotkort m.m. Hon gör världsturnéer med sina kurser och workshops kring änglar. Har dock inte hört att hon varit i Sverige ännu, kanske det kommer. En hel del finns översatt till svenska men ännu mer finns på engelska. Bara googla på hennes namn så hittar du mer information om hennes arbete. Hon är en stor förebild för mig. Jag känner tacksamhet för alla som sprider budskap om våra andliga hjälpare.

En annan stark kvinna är Norges prinsessa Märta Louise som under flera år talat om änglar i pressen och till och med startade en änglaskola i Norge samt gav ut en bok om änglarna, den heter “Änglarnas hemligheter”. Hon har även fått mycket kritik kring detta då det anses så alternativt och ovanligt för en kunglighet. Det finns mycket åsikter i pressen om hennes arbete, som jag anser vara mycket viktigt. Endast starka karaktärer ger sig på att skapa nya vägar och inspirera andra att hitta sina egna vägar! Jag ger tummen upp för alla som vågar och de inspirerar mig alltid!

Jag gick en veckas kurs i änglahealing, kommunikation med änglarna samt att använda änglakort på Englagård sommaren 2012, och har aldrig ångrat det. En mycket inspirerande och positiv upplevelse och retreat, skönt med boende i lantlig miljö och tre lagade måltider per dag, en bra helhetsupplevelse med fina kursledare som engagerade sig i hela gruppen! Änglarna var definitivt närvarande!

Workshop som dyker upp I Stockholm och Uppsala till hösten/vintern 2015

Med Cosmic Johanna Dessa kan även ordnas genom efterfrågan för privata grupper!

Datum ej satta på de tre första. Endast ett datum satt för änglahealing och auraläsning, (den 15 augusti, se längst ner)

Att kommunicera med änglar & arbeta med änglakort!  

Jag berättar om mina erfarenheter kring änglar sedan barndomen och vägleder en meditation där vi undersöker änglarnas närvaro och budskap! Varje människa har även en egen skyddsängel, kanske får du kontakt med din egen ängel under kvällen, eller med någon av ärkeänglarna.
En dags workshop kring att kommunicera med änglar och arbeta med änglakort. Kort finns att låna eller köpa under workshoppen. Du får konkreta verktyg att närma dig änglarna och kan med lätthet fortsätta med detta hemma på egen hand.

Att kommunicera med änglar & änglahealing

En dag då du får lära dig mer om änglarna och varför de fascinerar så många människor! Du får lära dig att kommunicera och tona in på änglarna, meditera och hur man arbetar  med änglahealing! Vi gör övningar i grupp och parvis! Att kommunicera är att odla en relation och återkomma och utveckla den. Det finns flera sätt att kommunicera med änglarna och vi går igenom dem alla!

Utveckla din intuition och medialitet

En dag då du får lära dig att använda din intuition på ett medvetet sätt, att läsa av energier och tona in på det mediala, kring andliga guider och anhöriga! Det är förvånansvärt lätt att kommunicera när man väl börjar. Även här finns olika hjälpmedel för nybörjaren. Vi gör övningar i grupp och parvis!

Kommande Workshops 

Änglahealing med Auraläsning 

Lördag 15 augusti kl. 12-16

Du får bekanta dig med änglarna och hur man kan tona in på dem och arbeta med enkel healing och att tyda energier i auran under behandlingen. Auran är som ett informationsfält omkring oss med färger, former, bilder och känslor samt olika energier. Dessa är som en karta över människan och vad hen bär med sig. Mycket intressant att utforska!

Varmt välkommen att höra av dig vid intresse!

Pris: 450 kr (inkl. fika!)

Besöksadress:

Yogansa
Pipersgatan 26
112 28 Stockholm