Inre barnet i hjärtat

Det sägs att det inre barnet bor i vårt hjärtchakra, mitt i bröstkorgen. Det är en del inom oss som vi kan komma i kontakt med genom vår fantasi och känsloliv! Med ett betraktande sinne kan du se på dina medmänniskor ifall de har barnasinnet kvar eller ifall de blivit strama i sitt uttryck på grund av exempelvis stress och prestation och därför tappat kontakten med det inre barnet. Det syns på utstrålningen och humöret!

En bra kontakt till ditt inre barn hjälper dig att lyckas med att leva i nuet och bibehålla ett nyfiket sinne! Detta kan i bästa fall leda till flow och synkronism. Det inre barnet är också oskuldsfullhet och kappasitet till att leva i nuet! Det inre barnet kan bära med sig rädslor eller emotionella sår kring trauman och mår bra av att bli sedd och få verktyg att försonas med det som hänt.

Vad sker på en workshop kring det inre barnet?

-Vi gör olika övningar för att komma i kontakt med ditt inre barn, bla. meditation, tillitsövningar och skrivövningar!

Fokus på det kreativa uttrycket och att utforska hur man kan bli mer autentisk genom att vara sårbar och i kontakt med dina känslor. Grundpelare för ett levande inre barn är nyfikenhet, tillit, glädje, fantasi mod och att vara i kontakt med dina känslobehov. Inre barnet är den del i dig som älskar äventyr och är livslust!

”Inre barnet hjälper dig att öppna ditt hjärta för nya möjligheter och släppa taget om känslor som tynger!”

 

Nästa WORKSHOP med temat inre barnet är på lördag 13 juni kl. 12 – 17 i Uppsala. 

Varmt välkommen att möta och spendera tid med ditt inre barn i en trygg grupp! Pris: 690kr. För mer information om lokalen i Uppsala och hur du hittar dit finns på www.bralivnu.com. 

 

Inre barnet workshop