Magisk naturupplevelse

Välkommen till en guidad tur då du får möjlighet att lära känna och uppleva naturandar, elementen i naturen, trädens karaktärer, klippor och stenars solida närvaro, skogstomtar och älvor!
Är du nyfiken? Låt oss tillsammans få liv i de gamla sägner och sagor, om liv i naturen! Vad har naturen att berätta oss?

Jag vågar lova dig en oförglömlig resa i kontakt med naturen och dess inneboende väsen! Presentation & öppnande av ämnet, vi delar erfarenheter kring naturen och dess andar, meditation, frukt och en magisk rundtur i naturen med nya glasögon!

Det blir två tillfällen under sommaren.

– Söndag den 12:e juli Hagaparken kl. 12-17
Plats: Hagaparken (Samling vid Koppartälten)
Info: www.visithaga.se

– Söndag den 9:e augusti Tyresta by kl. 12-17
Plats: Tyresta by vid nationalparks entrén
Info: www.tyresta.se, resvägen ligger cirka 2 mil från Stockholm och du finner den genom deras webbsida. Priset ligger på 690 kr per tillfälle inkl. ekologisk frukt! Ta med dig egen dryck!

Rabatt om du vill komma vid båda tillfällen. Tyresta by är en riktig urskog och ett naturreservat värt att besöka, upplevelsen kommer att skilja sig från Haga. Platserna i sig påverkar skogens/naturens inneboende liv och invånare.

Nu har du möjlighet att utforska naturmänniskan i dig och få en djupare kontakt med allt i naturen som kommunicerar med våra djupaste delar i själen. Det som är spännande med exempelvis bergen och träden eller stenar och marken i sig är att de är så mycket äldre än vi själva är och att de har mycket att berätta för den som har ett öppet sinne! Att betrakta världen genom naturens perspektiv är en sinnlig och filosofisk upplevelse som du har möjlighet att ta del av på egen hand eller i en spännande rundtur med mig!

Magisk Naturupplevelse