Meditation i Åbo

Snart är det dags att ta finlandsfärjan till Åbo igen. Har sedan många år pendlat regelbundet till både Åbo och Helsingfors men på “sistone” har det blivit mindre då jag också fått mer arbete i Stockholm. Men numera när det finns internet och skype har jag möjlighet att vara i kontakt med alla kära vänner och kunder från Finland genom facebook och Skype. Det går alltid att kontakta mig vid frågor och även boka en medial läsning genom SKYPE vid intresse och behov. Nu kommer jag att vara i Åbo på mitt andliga hem Konsan Kartano fredag-söndag den 22.-24.5. då finns möjlighet att boka behandlingar, massage, healing, regressioner och mediala läsningar.

Kommer även att hålla i två föredrag inkl. meditation kring två esoteriska teman. Varmt välkommen!

Fredag 22.5. kl. 18.30-20.00 Blir det om temat ÄNGLAR och vad de kan ge dig i din vardag , kring utmaningar och inspiration för nya möjligheter, genom bön och reflektion kring änglar kan mycket ske! Man vet inte hur mycket innan man har provat. Det finns många vittnesbörder om skyddsänglar och änglavakt samt närvaron i rum osv.

Pris: 10e eller 8e för studerande & pensionärer inkl. en kopp örtte!

Jag har en flik på hemsidan som heter Änglar där du kan läsa mer om ärkeänglar och mitt arbete kring detta tema.

Söndag 24.5. kl. 14-15 berörs temat andliga guider och hur du kan arbeta med dem? Vilka är de? Hur kan man komma i kontakt med dem? Finns det flera? Är det våra släktingar? Vi avslutar föredraget med en kort meditation.

Söndagens föredrag är en del av den årliga vårmarknaden på Konsan Kartano som är kl. 12-18 på gården med flera marknadsstånd med handgjort, smycken, honung, hudvård, prova på behandlingar etc. Föredraget är GRATIS! Plats: Virusmäentie 9, Åbo. www.konsankartano.fi

Jag kommer att ställa ut på marknaden med att erbjuda 15-30 min mediala läsningar och auraläsningar till mässpris under dagen samt ha lite änglakort och esoteriska produkter till salu!  Välkommen!