Den mediala gåvan!

Medium och spiritister har både fascinerat och skrämt människor genom århundraden. Kanske var det intuitiva kvinnor som hade en medial förmåga som blev kallade för häxor och brändes på bål under medeltiden! Varför bär vissa på denna rädsla för samtal med andra sidan med insyn i frågor kring döden eller för djupa intuitiva budskap om framtiden eller det förflutna?

Det kan ju vara så att det finns gränser för vad vi vill veta och resten är det skönt att blunda för? Spirituella budskap kan även häva gamla föreställningar och öppna nya dörrar i våra tankar och medvetanden! Kanske är det helt naturligt att öppna upp först när man är redo för att expandera sinnena för djupare samtal kring livet och döden samt odla en kontakt med själens mysterier, det oändliga inre livet!

Du är varmt välkommen till mig när du är redo att utforska kring dina livsfrågor eller om du vill utveckla din egen intuition och medialitet! Jag erbjuder både privata läsningar i Stockholm, Uppsala, Åbo och genom Skype/telefon samt kurser och workshop inom olika esoteriska och mediala teman som tex. här nedan. Du kan även boka för en privat grupp mot faktura! Andra populära workshops är kring temat ÄNGLAR! se under flik med samma namn.

Varmt välkommen att höra av dig vid intresse för detta tema!