Vila & healing

Tänk att vila & healing är så viktigt för kropp och själ. Mina nya ledord är vila, återhämtning, meditation, bön, egentid, och att leva i nuet! Efter att lyckats unna mig en behövd semester under vecka 9, förstår jag vikten av vila. Det var så lugnande att inte ha några tider att passa förutom  frukost, lunch och middagspassen på hotellet som erbjöd all inclusive. Ibland missade vi några av dessa tider då själen inte var redo och det blev så mycket mat ändå. Jag är inte van att äta så ofta och regelbundet, med så stort utbud av mat. I buffén fanns allt!

Semestern är vila & healing för kropp och själ

Hotellet Barcelo Jandia Mar överraskade oss positivt, min son gjorde en liknelse med Kleopatras palats, då det var rätt stort, en riktig resort. Undrar om han levt i Egypten under Kleopatras era med tanke på den spontana kommentaren!

Barn är härliga, och denna resa var för mig och min son som fyllde år och hade sportlov. Vill gärna skapa fina minnen för honom att förvalta genom livet. I sommar hoppas jag ha råd att bjuda min tonårsdotter på en liknande resa! Det är stor skillnad att resa med båda samtidigt eller att resa med dem enskilt. Kvalitetstid ska inte underskattas och de gillar helt olika typer av aktiviteter! Något att rekommendera föräldrar som har möjlighet att välja semesteralternativ.

Det var första gången jag var på Fuerteventura som är en av Kanarieöarna. Upplevde naturen och energin väldigt ren, och himlen så mycket blåare än i Sverige. Tycker att himlen varit så grå och mulen under hela vintern och undrar om det alltid varit så eller om någon miljöförstöring påverkar detta?

Vila & healing

Vila & healing

Insikter

Men nu vänder det, nu är våren här med solkraft och nya tag! Vila och de andra ledorden är ett tema som ofta återkommer i diskussioner med mina kunder. Något som de flesta har ett stort behov av och har en betydande påverkan på hälsan och energinivån! Något annat som jag lärde mig under semestern var vikten av tacksamhet! Jag hade med mig en bok “MAGIN” till poolområdet som jag läste och för varje sida så blev jag mer och mer medveten om att jag glömt att vara tacksam alltför länge och då bestämde jag mig för att ändra på detta! Jag börjar lära mig att unna mig både vila & healing.

Numera tänker jag regelbundet på hur mycket det finns att vara tacksam över inom alla livsområden även när det inte är så som jag helst önskat! “Magin” är den tredje boken som Rhonda Byrne har skrivit efter succén med “The Secret”. Nyckelordet i boken var att hitta tacksamhet genom flera olika övningar. Tacksamhet kommer att transformera mitt liv! Jag känner på mig det och intuitionen har det ju inte varit något fel på.