Vill du lära känna änglar?

Kommande Workshop under våren 2015

Att kommunicera med änglar & arbeta med änglakort!

Fredag den 27.3. kl. 17.30-20.00 samt Fredag den 24.4. kl. 17.30-20.00

Jag berättar om mina erfarenheter kring änglar sedan min barndom. Det blir kanaliserade budskap till deltagarna och en meditation där du får undersöka änglarnas närvaro och budskap, samt finna din hjälpare! Varje människa har en egen skyddsängel, kanske får du kontakt med din egen ängel under kvällen, eller med någon av ärkeänglarna.
Du får lära dig att kommunicera med änglar och arbeta med änglakort. Det finns kortlekar att låna eller köpa under workshoppen. Om du har en egen kortlek så får du gärna ta med dig den om du vill! Övningar i grupp och parvis!

Priset ligger på 350 kr per tillfälle.

Saltrummet ligger vid Pipersgatan 26 på Kungsholmen.

Att kommunicera med änglar & änglahealing

Lördag den 18 Aprill kl. 14.30-18.00
Välkommen till en dag då du får lära dig mer om änglarna och varför de fascinerar så många människor! Du får lära dig att kommunicera och tona in på änglarna, meditera och hur man arbetar  med änglahealing! Vi gör övningar i grupp och parvis!

Utveckla din intuition och medialitet
Lördag den 9 Maj kl. 14.30-18.00
Välkommen till en dag då du får lära dig att använda din intuition på ett medvetet sätt, kring att läsa av energier och tona in på det mediala, kring andliga guider och anhöriga! Vi gör övningar i grupp och parvis!

Pris per workshop om 3,5 timmar är 450kr inkl. fika!
Ny lokal för dessa lördagens workshop: Yogansa, Pipersgatan 26, i Yogasalen! Boka din plats: www.yogansa.se

Du är varmt välkommen att kontakta  mig kring ditt intresse för änglar, individuellt eller för grupp! Änglarna är oerhört fina och uppskattade inslag i vardagen när det kommer till andligt och emotionellt stöd i svåra stunder eller som en bekräftelse på att vi aldrig är ensamma!

Änglarnas närvaro i mitt liv har fått mig att tro på att allt är möjligt och att det finns hopp även när det ser mörkt ut! Änglarna kommunicerar genom våra olika sinnen, intuitionen, synen, dofter, känslor och genom våra drömmar eller under en vägled meditation! Välkommen att hitta ditt sätt att ta kontakt! Mina två favoritänglar är ärkeänglarna Mikael och Raphael. Om du vill läsa mer om de fyra ärkeänglarna som jag haft regelbunden kontakt med så finns det lite skrivet om detta under fliken “Änglar” som finns under “workshops” .

Cosmic Johanna